Στην έκθεση CES 2018 έχουν γίνει αποκαλυπτήρια για αρκετά smartphones ενώ επιβεβαιώθηκε και φήμη που ήθελε το Samsung Galaxy S9 να αποκαλύπτεται τον επόμενο μήνα. Μία ακόμη εταιρεία που παρουσίασε ένα νέο smartphone, ήταν η Asus. Από τα βασικά προτερήματα του Asus Zenfone Max Plus είναι η μεγάλη μπαταρία του στα 4130mAh.

Σύμφωνα με την Asus, η μεγάλη μπαταρία του Asus Zenfone Max Plus μπορεί να σου προσφέρει πλοήγηση στο Internet έως και 21 ώρες συνεχόμενα, 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως powerbank για να φορτίσεις άλλες συσκευές.

Υπάρχουν αναφορές, ότι το φαινόμενο  της μεγάλης μπαταρίας, θα εμφανιστεί και σε άλλα smartphones της σειράς Zenfone, αν και το Asus Zenfone Max Plus, έχει και άλλους τρόπους για να ξεχωρίσει.

Έρχεται εξοπλισμένο με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, ώστε να ασφαλίζεις τα αρχεία σου και να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο, με μία ματιά. Ιδιαίτερα χρήσιμο αν δεν θέλεις να γράφεις πολύπλοκους κωδικούς, να απομνημονεύεις μοτίβα ή για κάποιο λόγο δεν θέλεις ούτε να ακουμπήσεις το τηλέφωνο και κατά συνέπεια κάποιον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Asus Zenfone Max Plus

Το smartphone της Asus ενσωματώνει επίσης μία Full HD οθόνη 5.7’’ με αναλογία διαστάσεων 18:9 ενώ έχει αναλογία σώματος προς οθόνη, σχεδόν 80%. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα σώμα που σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε οθόνη 5.2’’, αλλά η Asus έκανε και πάλι το θαύμα της.

Διαθέτει μεταλλικό σασί και στο πίσω μέρος δεσπόζει η διπλή κάμερα. Ο ένας αισθητήρας είναι στα 16MP με διάφραγμα f/2.0 ενώ ο δεύτερος ευρυγώνιος στα 8MP. Και για να βγάζεις άριστες selfies, ενσωματώνει και εμπρόσθια κάμερα 16MP.

Όσο αφορά τα ενδότερα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τροφοδοτείται από ένα οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, θα διαθέτει 3GB ή 4GB RAM ανάλογα την έκδοση αλλά και αποθηκευτικό χώρο έως και 64GB, τον οποίο θα μπορείς να επεκτείνεις μέσω κάρτας microSD. Σημαντικό, ότι το τηλέφωνο εξοπλίζεται με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και το λειτουργικό σύστημα Android Nougat.

Η έκδοση με τα 3GB RAM και τα 32GB αποθήκευσης θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριου και θα κοστίζει περίπου $229 ενώ όσο αφορά την λίγο καλύτερη έκδοση, δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες πληροφορίες.

Διάβασε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση CES 2018