Στην έκθεση CES 2018 υπάρχουν πολλά drones. Είτε πετάνε τριγύρω για να καταγράψουν προϊόντα είτε παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην έκθεση. Υπάρχει όμως και ένα, το οποίο τη μία στιγμή είναι θήκη κινητού και σε λίγα δευτερόλεπτα με κινήσεις Transformer, μετατρέπεται σε drone. Ο λόγος για το AEE Selfly το οποίο ανυψώνεται όταν του το ζητήσεις, ώστε να τραβήξει εσένα ή όλη την παρέα, μία selfie.

Αν και είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, είναι αρκετά ποιοτικό. Η ενσωματωμένη κάμερα του AEE Selfly έχει αισθητήρα 13MP για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αλλά και βίντεο Full HD 1080p. Με μία πλήρη φόρτιση θα εξασφαλίσεις πτήσεις έως και 4 λεπτά ενώ η εμβέλεια του φτάνει έως και τα 14 μέτρα.

AEE Selfly

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η θήκη είναι συμβατή σχεδόν με όλα τα smartphones μεταξύ των 4 και 6 ιντσών, ενώ δουλεύει απροβλημάτιστα με τα iPhone 6,7,8 όπως επίσης και με τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus.

Ο έλεγχος του AEE Selfly γίνεται μέσα από την ειδική εφαρμογή, αν και δεν θα βρεις πολλές λειτουργίες. Η βασική του λειτουργία και αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες… θήκες, είναι να αιωρείται πάνω από εσένα στο ύψος που θα ορίσεις, ανάλογα πάντα και με την εμβέλεια, ώστε να σε τραβήξει μία selfie. Φυσικά, έχεις και τον έλεγχο του κλείστρου της κάμερας μέσα από την ίδια εφαρμογή.

Όπως ανακοινώθηκε, το drone AEE Selfly θα τεθεί σε διαθεσιμότητα το πρώτο τετράμηνο του έτους, σε τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα $130.

Διάβασε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση CES 2018