Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και έτσι η Sony παρουσιάζει στη CES μια νέα σειρά τηλεοράσεων Bravia με την ονομασία Bravia A1 και η οποία αποτελεί την πρώτη σειρά της Ιαπωνικής εταιρείας που στηρίζεται στην OLED τεχνολογία.

Διαθέσιμες σε τρεις διαστάσεις, 55, 65 και 77 ιντσών, οι OLED τηλεοράσεις της Sony ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά τους χρώματα αλλά και για το μικρό τους πάχος, πλεονεκτήματα που μόνο η OLED τεχνολογία μπορεί να προσφέρει. Με πιστότητα χρωμάτων, η Bravia A1E υποστηρίζει και την HDR τεχνολογία για πιο ζωντανή εικόνα, με τη Sony να έχει αφιερώσει το τσιπ X1 Extreme 4K για την καλύτερη επεξεργασία της εικόνας. Ένας ακόμα τομέας που διακρίνονται οι OLED τηλεοράσεις της Sony είναι στην απουσία ηχείων κάτι που αντισταθμίζεται με την τεχνολογία Acoustic Surface.

Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, ολόκληρη η εμπρόσθια όψη της τηλεόρασης μετατρέπεται σε ένα τεράστιο ηχείο, δίνοντας πολύ καλή ποιότητα ήχου. Όπως ισχύει και στις άλλες τηλεοράσεις της Sony, το έξυπνο μενού βασίζεται στην πλατφόρμα Android TV της Google με αρκετές συμβατές εφαρμογές που επεκτείνουν τις δυνατότητες της τηλεόρασης.

Δες εδώ τις Sony OLED