Μία νέα σειρά gaming laptop εμφανίστηκε στην CES 2017 και είναι τα Samsung Odyssey, τα οποία συνδυάζουν άριστα την ελκυστική σχεδίαση αλλά και ισχυρά χαρακτηριστικά για να παίζεις άνετα παιχνίδια. Τα δύο νέα μοντέλα της Samsung έρχονται με οθόνες 17.3’’ και 15.6’’ ενώ είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές Intel Core i7 αρχιτεκτονικής Kaby Lake.

Samsung Odyssey

Το μεγάλο της σειράς Odyssey κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματώνει γραφικά NVIDIA GTX 1070 ή 1080, χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ενώ όσο αφορά το μικρότερο 15άρι, θα έχει την NVIDIA GTX 1050. Μας άρεσε επίσης το γεγονός ότι και τα 2 laptops διαθέτουν ένα εύχρηστο σύστημα ψύξης HexaFlow, το οποίο κρατάει χαμηλές τις θερμοκρασίες ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονου gaming ενώ παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα ενδότερα του υπολογιστή, ειδικά κατά την περίπτωση αναβάθμισης του δίσκου ή της μνήμης RAM.

Εντυπωσιακή σχεδίαση με εντυπωσιακές οθόνες

Τα Odyssey έχουν οθόνες 1080p τεχνολογίας Anti Glare. Τώρα, όσο αφορά το 17άρι, μιλάμε για ένα laptop με 64GB DDR4 μνήμη, 512GB SSD με 1TB HDD δίσκους αλλά και μπαταρία 93Wh, για αρκετές ώρες gaming. Αντίστοιχα το 15άρι έρχεται με 32GB DDR4 μνήμη, δίσκους 256GB SSD και 1TB HDD όπως επίσης και μπαταρία 43Wh.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές και οι αναμενόμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας.