Ή έτσι μας υπόσχεται η Roccat με τη νέα της τεχνολογία Owl Eye. Το gaming πραγματικά γίνεται πιο άνετο όταν δεν έχεις να σε περιορίζουν καλώδια, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια έντονου παιχνιδιού ίσως οι κινήσεις σου είναι πιο άτσαλες και πιο γρήγορες. Βέβαια, η ασύρματη τεχνολογία φέρνει και κάποια millisecond καθυστέρησης (μεταξύ της επικοινωνίας του ποντικιού με τον υπολογιστή) που αυτό μεταφράζεται σε πιθανή ήττα της ομάδας. Η Roccat, φαίνεται ότι έχει άλλη γνώμη.

Ένα νέο ποντίκι που έκανε την εμφάνισή του στην CES 2017, το Roccat Leadr, χρησιμοποιεί ένα νέο οπτικό αισθητήρα που ονομάζεται Owl Eye. Με λίγα λόγια, μπορεί να αποδώσει ένα προς ένα τις κινήσεις σου στο παιχνίδι με μηδενική καθυστέρηση. Επίσης, σύμφωνα με τη Roccat το Owl Eye θα προσφέρει και απαράμιλλη ακρίβεια ώστε να μην σπαταλάς ούτε χιλιοστό παραπάνω στο mousepad. Σημαντικό βέβαια ότι πέρα από το dock φόρτισης θα μπορείς να συνδέσεις καλώδιο USB στην περίπτωση που η αυτονομία της μπαταρίας είναι σε χαμηλά επίπεδα.

3 ποντίκια με την τεχνολογία Owl Eye

Εκτός από το Leadr αλλά 2 ποντίκια θα έρθουν εξοπλισμένα με την νέα τεχνολογία οπτικού αισθητήρα. Το Kone EMP και το Kone Pure 2017. Το πρώτο είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει σε αυτούς που έχουν μέτρια προς μεγάλα χέρια ενώ το δεύτερο, ζυγίζοντας μόλις 88gr, είναι κατάλληλο για αυτούς που προτιμούν τα μικρότερου μεγέθους ποντίκια.

Μαζί με τα παραπάνω στο booth της Roccat έκανε την εμφάνισή του και ένα νέο gaming πληκτρολόγιο, το Isku + Force FX. Υπόσχεται μεγαλύτερη άνεση και ακριβέστερο έλεγχο αφού είναι εξοπλισμένο με πλήκτρα τα οποία είναι ευαίσθητα στην πίεση, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις σκανδάλες σε χειριστήρια PlayStation και XBOX.

Όσο αφορά τα ποντίκια θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο ενώ το πληκτρολόγιο αναμένεται μέσα Ιανουαρίου. Για την ώρα, δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές οι τιμές για τα νέα περιφερειακά της Roccat.