Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να απολαμβάνεις το gaming ακόμη καλύτερα; Μα φυσικά, αλλάζοντας το monitor με ένα μεγαλύτερο. Ή να συνδέσεις τον υπολογιστή με τη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού. Η Razer φαίνεται πως έχει μία καλύτερη ιδέα. Το Razer Project Ariana, θα κάνει όλο το δωμάτιο, ένα τεράστιο gaming monitor. Δεν μας πιστεύεις; Διάβασε παρακάτω.

Razer Project Ariana

Ανακοινώθηκε στην CES 2017, το Razer Project Ariana, πρόκειται για έναν υψηλής ανάλυσης projector, ο οποίος λειτουργεί με το σύστημα Razer Chroma και γεμίζει όλο το χώρο γύρω σου, με φωτισμό RGB, στα χρώματα του παιχνιδιού που παίζεις. Αν και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν έναν παραδοσιακό 4K projector για κινηματογραφικές προβολές, ο σκοπός του Ariana, είναι το καθηλωτικό gaming. Εξοπλισμένος με έναν υπερευρυγώνιο fisheye φακό, σου δίνει τη δυνατότητα να φωτίσεις ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Το gaming πλέον, σοβαρεύει

Καθώς παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, ανεξάρτητα από το είδος (βέβαια σε πρώτου προσώπου φαντάζει πιο εντυπωσιακό, τουλάχιστον στα δικά μας τα μάτια), ο projector μπορεί και επεκτείνει τα γραφικά και τα χρώματα στους τοίχους γύρω σου, ώστε να βλέπεις το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Αυτό που προβάλλεται είναι αποκλειστικά στην κρίση των προγραμματιστών, με ότι αυτό σημαίνει. Μπορεί να λειτουργήσει ως ένας απλός περιβάλλοντας φωτισμός ή ακόμη και σαν μία προέκταση της οθόνης. Φαντάσου τώρα να παίζεις Battlefield 1 και παντού γύρω σου να βλέπεις έναν πραγματικό πόλεμο, να συμβαίνει μέσα στο δωμάτιό σου.

Razer Project Ariana

Εξοπλισμένος επίσης με 2 κάμερες που εντοπίζουν το βάθος του χώρου αλλά και ειδικό λογισμικό καλιμπραρίσματος, ώστε τόσο οι εικόνες και τα χρώματα να ταιριάζουν απόλυτα με το παιχνίδι, τον φωτισμό του δωματίου αλλά και τα έπιπλά! Ο συνιδρυτής της Razer Min-Liang Tang, τόνισε πως το Project Ariana θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του παίχτη και του ρεαλισμού του παιχνιδιού, προσφέροντας ανεπανάληπτο gaming.