Χωρίς να έχει μείνει ιδιαίτερα πίσω στον τομέα του ήχου και πιο συγκεκριμένα στα ακουστικά, η Logitech παρουσιάζει τα G533 ασύρματα gaming ακουστικά. Τα Logitech G533 δίνουν μεγάλη έμφαση στον υψηλής ποιότητας ήχο κατά τη διάρκεια του gaming και είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν τόσο με desktop ή laptop υπολογιστές, χάρη στο ασύρματο dongle που περιλαμβάνουν.

Logitech G533

Το τμήμα gaming της Logitech, όπου και επιμελήθηκε των ακουστικών, σχεδίασαν με premium υλικά τόσο τα drivers του ήχου όσο και το σκελετό, ώστε ακόμη και αν γίνεται ο κακός χαμός κατά τη διάρκεια έντονου gaming με πολλούς παίχτες και χιλιάδες σφαίρες, να μην μπερδεύονται οι ήχοι με αποτέλεσμα να ακούς μία συνεχόμενη φασαρία. Αποτρέπουν το θόρυβο που προκαλείται σε παρόμοιες καταστάσεις, ώστε να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει γύρω σου, ακόμη και όταν αυτό δεν απειλεί άμεσα τον χαρακτήρα σου μέσα στο χάρτη.

Μεγάλη εμβέλεια και αυτονομία

Τα Logitech G533 διαθέτουν επίσης μικρόφωνο για να κάνουν τις συνομιλίες πανεύκολες μεταξύ των παιχτών ενώ το ειδικό φίλτρο απομόνωσης θορύβου, δεν θα επιτρέψει να ακούγονται οι υπόλοιποι που βρίσκονται μαζί σου στον ίδιο χώρο. Ιδιαίτερα σημαντικό, όταν παίζεις σε χώρους όπως Internet Café. Ζυγίζουν 350gr ώστε να μην νιώθεις άβολα ακόμη και μετά από πολλές ώρες gaming ενώ μπορούν να λειτουργήσουν σε απόσταση από το dongle έως και 15 μέτρα αλλά και για περίπου 15 ώρες.

Τα νέα gaming ακουστικά της Logitech αναμένονται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα που διανύουμε με κόστος κοντά στα $150.