Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλες ειδήσεις που αφορούν την έκθεση CES 2017, το πάχος των προϊόντων μειώνεται συνεχώς. Το ίδιο έκανε και η HP με το HP Elitebook X360 G2 το οποίο, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, πρόκειται για το λεπτότερο business laptop στον κόσμο, με πάχος 14.95mm.

HP Elitebook X360 G2

Βέβαια εκτός από λεπτότερο είναι και υβριδικό, δηλαδή εκτός από laptop θα έχεις και tablet, με μία απλή περιστροφή της οθόνης. Η μπαταρία του HP Elitebook X360 G2 είναι στα 57Whr, η οποία σύμφωνα με την HP θα δώσει αυτονομία 16 ωρών και 30 λεπτών ενώ πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μπορείς να φτάσεις το 50% της φόρτισης σε μόλις 30 λεπτά.

Λεπτό, υβριδικό και πανίσχυρο

Οι μηχανικοί της HP δεν αρκέστηκαν στα παραπάνω και συνέχισαν εξοπλίζοντας το υβριδικό τους laptop με οθόνη 4K 13.3’’. Φυσικά, διαθέτει όλα τα τελευταίας γενιάς χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστή Intel Core i7 7600U ενώ μπορείς να έχεις μνήμη έως 16GB και δίσκο SSD έως 512GB.

Όσο αφορά το μηχανισμό αναδίπλωσης, θα έχεις 5 διαφορετικές λειτουργίες. Η λειτουργία Tent κατά την οποία οι δύο άκρες του laptop χρησιμοποιούνται ως βάση, η λειτουργία Watch στην οποία περιστρέφεται η οθόνη 90 μοίρες, το Conference που είναι κάτι παρόμοιο με το προηγούμενο και φυσικά οι λειτουργίες Tablet και Laptop.

HP Elitebook X360 G2

Φυσικά, όπως θα άρμοζε σε ένα επαγγελματικό laptop, όπου η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, το HP Elitebook X360 G2 ενσωματώνει τεχνολογίες εισόδου στα Windows μέσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερας και card reader.

Αν και η τιμή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, η HP σκοπεύει να το δώσει στην κυκλοφορία περίπου στα τέλη του μήνα που διανύουμε.