Με το Virtual Reality να έχει την κυριαρχία όσο αφορά στο Virtual Gaming, το Augmented Reality με το Holo Cube δείχνει να κερδίζει έδαφος στην άτυπη μονομαχία μεταξύ τους. Φυσικά και όταν μιλάμε για Augmented Reality ή Virtual Reality μιλάμε για δύο τεχνολογίες που μοιράζονται στοιχεία με τη κύρια διαφορά να εντοπίζεται στον τρόπο που γίνεται η παρουσίαση του Virtual κόσμου. Στην περίπτωση του Virtual Reality βρίσκεσαι σε έναν εντελώς νέο κόσμο ενώ στο Augmented ο φυσικός κόσμος γύρω σου ταυτίζεται με τον ψηφιακό.

Το Holo Cube λοιπόν, πρόκειται για αυτό ακριβώς που μπορεί να καταλάβει κάποιος, έναν κύβο. Χρησιμοποιώντας ένα VR Headset, το smartphone της επιλογής σου και φυσικά τον κύβο αυτό, μπορείς να δημιουργήσεις ψηφιακά ότι θέλεις να ψηλαφίσεις ή να εξερευνήσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να τον μετατρέψεις σε μία πίστα του Minecraft, να λύσεις ένα ψηφιακό κύβο του Rubik, να συνομιλήσεις με ένα ψηφιακό βοηθό ή να… πιάσεις μία ανθρώπινη καρδιά.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το Holo Cube θα προσφέρει μαγικές εμπειρία κυρίως στα παιδιά, δίνοντας απόλυτη ελευθερία στη φαντασία τους. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την τιμή ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά φαίνεται ένα αρκετά ενδιαφέρον project, το οποίο και θα ακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες.