Ένα νέο smartwatch παρουσίασε η Casio, ιδανικό για αυτούς που αγαπάνε την περιπέτεια και το αγαπημένο τους hobby είναι να εξερευνούν τη φύση με οποιοδήποτε τρόπο. Το Casio WSD-F20 είναι αρκετά στιβαρό και ανθεκτικό ώστε να αντέχει στις κακουχίες των εξωτερικών δραστηριοτήτων ενώ ενσωματώνει δέκτη GPS, με διαθέσιμους έγχρωμους χάρτες για offline χρήση, ώστε να μην ψάχνεις μονοπάτια εκεί που δεν υπάρχουν.

Το πρώτο smartwatch με Android Wear 2.0

Το Casio WSD-F20 τρέχει την τελευταία έκδοση Android Wear 2.0 και είναι από τα πρώτα smartwatch στον κόσμο που το ενσωματώνουν. Σημαντικό ότι διαθέτει εφαρμογές αποκλειστικά για εξωτερικές δραστηριότητες και hobby όπως ψάρεμα, πεζοπορία ή και ποδηλασία ενώ με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί να σου δείξει τη διαδρομή που έχεις διανύσει αλλά και τις τοποθεσίες που επισκέφθηκες τις ώρες που μεσολάβησαν.

Εξοπλισμένο επίσης και με μικρόφωνο για να κρατάς φωνητικές σημειώσεις ή να ηχογραφήσεις μηνύματα για άλλους χρήστες μέσω της εφαρμογής Memory Link. Η τιμή του αρκετή ανεβασμένη στα $500 ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.