Αν θέλεις να μπεις στον κόσμο του VR Gaming αλλά δεν είσαι fan των μεγάλων desktop υπολογιστών, τότε το Asus VivoPC είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Είναι αλήθεια ότι οι desktop υπολογιστές, ειδικά εκείνοι που είναι αναβαθμισμένοι στο maximum, καταλαμβάνουν πολύ περισσότεροι από τα laptops. Η Asus, γνωστή στο χώρο των desktop αλλά και του gaming, σπάει τους κανόνες με το μικρό αλλά πανίσχυρο VivoPC.

Ο μικρός αυτός desktop υπολογιστής έχει αρκετή επεξεργαστική δύναμη, χάρη στον τελευταίας γενιάς Intel Kaby Lake επεξεργαστή και κάρτα γραφικών NVIDIA, για να παίξεις οποιοδήποτε PC VR παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα κάτω από το καπό, κρύβεται ο Intel Core i5 7300HQ και μία GeForce GTX 1060 ενώ η μνήμη RAM ανέρχεται στα 8GB DDR4. Όσο αφορά την αποθήκευση εξοπλίζεται με τον ταχύτατο M2 SATA SSD των 512GB αλλά και έναν παραδοσιακό HDD σκληρό δίσκο 2TB για όλα τα αρχεία σου.

Αν και μικρός σε μέγεθος, θα συνδέσεις εύκολα όλες τις περιφερειακές σου συσκευές όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι, εκτυπωτή ή ότι άλλο θέλεις. Διαθέτει 4 θύρες τελευταίας γενιάς USB 3.1 αλλά και 2 παλαιότερες USB 2.0 ενώ όσο αφορά την εικόνα σου προσφέρει θύρα DisplayPort όπως επίσης και 2 θύρες HDMI.

Το Asus VivoPC θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με τιμή κοντά στα $799.