Ένα κοινό πρόβλημα για τα νοικοκυριά θέλει να λύσει η Samsung με το νέο της πλυντήριο το AddWash. Το WW8500 AddWash ενσωματώνει μια δεύτερη μικρότερη πόρτα πάνω από την κανονική πόρτα του πλυντηρίου, επιτρέποντας την προσθήκη επιπλέον ρούχων ακόμα και αν η πλύση έχει ξεκινήσει και το πλυντήριο έχει γεμίσει με νερό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις την παύση πλύσης (pause), με τη μικρή πόρτα να ανοίγει αυτόματα και να σου επιτρέπει να προσθέσεις στο πλυντήριο το ρούχο ή τα ρούχα που θέλεις, ακόμα και αν αυτά έχουν μεγάλο μέγεθος. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει καμία περίπτωση διαρροής νερού ή πρόκλησης μηχανικού προβλήματος στο πλυντήριο. Η λειτουργία AddWash προστατεύεται με γονικό κλείδωμα, μη επιτρέποντας έτσι σε μικρά παιδιά το λανθασμένο άνοιγμα της μίνι πόρτας.

Samsung AddWashSamsung AddWash

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με τις επιδόσεις του νέου πλυντηρίου της Samsung, είναι αναμενόμενα κορυφαίες, επιτρέποντας την ολοκλήρωση μιας κανονικής πλύσης σε διάστημα μίας ώρας μέσω της τεχνολογίας SpeedSpray. Η χρήση του AddWash μπορεί να γίνει ακόμα και από το iPhone ή το Android smartphone σας, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για την πορεία της πλύσης αλλά και την εκκίνηση μιας νέας.