Στα πλαίσια της κεντρικής ομιλίας με την οποία έγιναν τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας στον κόσμο, ο διευθύνων σύμβουλος της Netflix, Reed Hastings, ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία είναι διαθέσιμη πλέον σε συνολικά 190 χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Netflix είναι στην ουσία ένα video club στην τηλεόραση σας, με μια τεράστια συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, διαθέσιμες για streaming και χωρίς όρια στο πόσο περιεχόμενο μπορεί να δει κάθε μήνα ο συνδρομητής. Ξεχωρίζει για τις πολύ έξυπνες προτάσεις του ανάλογα με τις ταινίες και τις σειρές που έχετε δει, ενώ το ίδιο το Netflix έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια την παραγωγή δικού του περιεχομένου με σειρές όπως το House of Cards, Jessica Jones κ.α

netflix

Η παρουσία του Netflix σε διάφορες πλατφόρμες και κυρίως σε mobile συσκευές είναι εντυπωσιακή . Αν έχετε ήδη στην κατοχή κάποια από τις τελευταίες κονσόλες παιχνιδιών όπως τα Xbox One και PlayStation 4, θα έχετε παρατηρήσει ότι και οι δύο διαθέτουν στα Store τους την επίσημη εφαρμογή της υπηρεσίας. Το ίδιο ισχύει και με τις περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις της αγοράς που είτε έρχονται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή του Netflix, είτε θα πρέπει να την κατεβάσετε από το κατάλληλο Store.

Τα πακέτα συνδρομών ξεκινάνε από τα 8 ευρώ για όσους δεν τους πειράζει το γεγονός ότι η παρεχόμενη ανάλυση είναι απλή, ενώ το περιεχόμενο της υπηρεσίας μπορεί κάθε φορά να εμφανίζεται σε μία συσκευή.  Με κόστος 10€/μήνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα σε HD ανάλυση αλλά και σε 2 διαφορετικές συσκευές. Όσοι έχετε περάσει ήδη στην Ultra HD/4K εποχή, το Netflix παρέχει και μια τρίτη συνδρομή με κόστος 12 με σχετικό υλικό ενώ είναι δυνατή η παρακολούθηση ακόμα και από 4 διαφορετικές συσκευές.