Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, η Samsung επιλέγει την έκθεση CES για να παρουσιάσει τις νέες της τηλεοράσεις, και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Συγκεκριμένα, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τις νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung, οι οποίες μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση εξαιτίας των 10-bit quantum dot οθονών που ενσωματώνουν και των εξαιρετικά λεπτών πλαισίων που διαθέτουν γύρω από την οθόνη, τα οποία ίσα που γίνονται αντιληπτά.

P1040305

Η εμφάνιση των τηλεοράσεων καθίσταται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα χάρη στον κυρτό σχεδιασμό που διαθέτουν, ο οποίος τις κάνει να ξεχωρίζουν από την πλειοψηφία των τηλεοράσεων, που είναι επίπεδες. Οι γωνίες θέασης είναι άριστες και επίσης, οι νέες SUHD τηλεοράσεις εντυπωσιάζουν χάρη στα έντονα χρώματα, την υψηλή φωτεινότητα και την εντυπωσιακή αντίθεση που προσφέρουν.

Ενδεικτικό είναι ότι όλα τα μοντέλα της φετινάς σειράς υποστηρίζουν την τεχνολογίας HDR Premium με minimum 1,000 nit HDR για ακόμη πιο υψηλό επίπεδο αντίθεσης ανάμεσα στις φωτεινές και τις σκοτεινές εικόνες. Επιπλέον, χάρη στην Ultra Black τεχνολογία, η αντανάκλαση του φωτός μειώνεται και η συνολική ποιότητα της εικόνας ενισχύεται.

P1040325

Οι νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung όπως το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το KS9500, τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Tizen της Samsung και αποτελεί μέρος της IoT τεχνολογίας, εφόσον βασίζονται στην πλατφόρμα SmartThings. Μάλιστα μπορούν να λειτουργήσουν και ως κεντρικό hub ελέγχου για άλλες smart συσκευές του σπιτιού, φθάνει αυτές να είναι συμβατές με την πλατφόρμα του Smarthings.