Στη φετινή CES, η LG έκλεψε τα βλέμματα με τη νέα σειρά Super UHD τηλεοράσεων που παρουσίασε. Πρόκειται για τηλεοράσεις IPS, με ανάλυση εικόνας 4K, όλες εκ των οποίων διαθέτουν τεχνολογία HDR.

Συγκεκριμένα, συναντήσαμε τα μοντέλα UH9500 στις 65 ίντσες, UH9550 στις 86 ίντσες, UH8500 στις 65 ίντσες και UH8550 στις 75 ίντσες. Και οι 4 τηλεοράσεις μας εντυπωσίασαν όσον αφορά τον σχεδιασμό, καθώς διαθέτουν ULTRA Slim design και τα πλαίσια γύρω από την οθόνη είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Τα κορυφαία μοντέλα της σειράς, τα 9500 και 9550, έρχονται με υποστήριξη πολλών νέων τεχνολογιών. Αρχικά, ενσωματώνουν τις τεχνολογίες True Black Panel, η οποία μειώνει την αντανάκλαση και προσφέρει καλύτερη αντίθεση, και Contrast Maximizer, η οποία δίνει βάθος στην εικόνα.

Ακόμη, συναντάμε την τεχνολογία ULTRA Luminance, η οποία προσφέρει καλύτερη αντίθεση ανάμεσα σε σκούρα και φωτεινά χρώματα, καθώς και την τεχνολογία ColorPrime Plus για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των χρωμάτων.

P1040097

Επιπλέον, τα μοντέλα 9500 και 9550 της νέας σειράς της LG, αποδίδουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, χάρη στη λειτουργία Billion Rich Colors που ενσωματώνουν. Άκρως εντυπωσιακός είναι και ο ήχος των εν λόγω μοντέλων, εφόσον η τεχνολογία Magic Sound Tuning προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με τον χώρο όπου βρίσκεται η τηλεόραση.

Να σημειωθεί ότι οι τεχνολογίες ColorPrime Plus, Billion Rich Colors, ULTRA Luminance και Contrast Maximizer εντοπίζονται και στα μοντέλα 8500 και 8550 της νέας σειράς της LG.

Αναμφίβολα όμως, το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της LG στη φετινή CES είναι η UH9800. Πρόκειται για μια εξωπραγματική τηλεόραση 98 ιντσών, ανάλυσης 8K που μάλιστα θα κάνει την εμφάνιση της στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, και σε πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα όπως μας ενημέρωσαν.