Το Intel Compute Stick θα γίνει ακόμη γρηγορότερο αυτή τη χρονιά. Θα ενσωματώνει το επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core m3 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική Skylake.  Παρόλο που δεν είναι πιο ισχυρός από τους Core i θα δώσει πολύ περισσότερη δύναμη σε σύγκριση με το Compute Stick που παρουσιάστηκε στην περσινή CES.

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις στις οποίες θα αλλάζει μόνο ο επεξεργαστής από Core m3 σε Core m5 ενώ και τα δύο θα έχουν ήδη εγκατεστημένα τα Windows 10. Θα είναι εξοπλισμένα με τελευταίας γενιάς Wi-Fi a/c, 64GB χωρητικότητα, 4GB μνήμη RAM και 3 θύρες USB για να συνδέσεις ότι έξτρα περιφερειακό θέλεις.

Με το μέγεθός τους να είναι τόσο μικρό μπορείς να μετατρέψεις με άνεση οποιαδήποτε απλή τηλεόραση σε Smart. Η σύνδεση γίνεται μέσω HDMI και μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή σε όποια τηλεόραση και να είναι ένα ολοκληρωμένο Media Player.

Ακόμη ανακοινώθηκε και ένα μικρότερης ισχύος μοντέλο που θα ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Atom x5 Z8300, με 32GB χωρητικότητα, 2GB μνήμη RAM και Wi-Fi a/c, προφανώς σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.