Η DJI, ο γνωστός κατασκευαστής Drones, προχωρά σε μια εντυπωσιακή κίνηση, παρουσιάζοντας στη CES 2016 ένα πιο οικονομικό drone που όχι μόνο ανήκει στην οικογένεια Phantom 3 αλλά είναι σε θέση να καταγράφει βίντεο σε 4K ανάλυση, σε ένα πακέτο που δε ξεπερνά τα $999.

DJI Phantom

Με παρόμοιο σχεδιασμό με τα μεγαλύτερα «αδερφάκια» του, το Phantom 3 4K βασίζεται στο Wi-Fi ως σύστημα μετάδοσης βίντεο αντί του LightBridge ενώ ενσωματώνει υπέρυθρους αισθητήρες που του επιτρέπουν να πετά σε εσωτερικούς χώρους ή ακόμα και όταν το σήμα από το GPS δεν είναι δυνατό.

Η ενσωματωμένη 4K κάμερα με το σύστημα σταθεροποίησης, επιτρέπει τη λήψη εντυπωσιακού βίντεο σε 4K ανάλυση αλλά και φωτογραφιών με ανάλυση 12MP. Η μέγιστη απόσταση από την οποία μπορείτε να χειριστείτε το νέο Phantom 3 4K φτάνει το 1.2 χλμ ενώ  μπορεί να μείνει στον αέρα μέχρι και 25 λεπτά πριν χρειαστεί να ξαναφορτίσετε τη μπαταρία του.

DJI Phantom

Όπως ισχύει και με τα άλλα μοντέλα της σειράς, έτσι και το Phantom 3 4K είναι συμβατό με Android 4.1.2 και άνω αλλά και με μεταγενέστερη έκδοση του IOS 8.