Στην περσινή έκθεση CES, η LG παρουσίαζε ένα ξεχωριστό πλυντήριο ρούχων, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις ενσωματώνοντας ακριβώς από κάτω του ένα δεύτερο μίνι πλυντήριο το οποίο αποκαλυπτόταν μέσω ενός συρταριού.

Στη CES 2016 μπορέσαμε να δούμε από κοντά τη δεύτερη γενιά του LG Twin Wash που αποτελεί παράλληλα μέρος της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Signature που συναντάμε στις νέες οικιακές συσκευές της εταιρείας.

LG Signature

Με πολύ όμορφο σχεδιασμό, το LG Signature Washer έρχεται με μέγεθος 61 εκατοστών, με το κέντρο ελέγχου να είναι μια στρογγυλή οθόνη πάνω στη γυάλινη πόρτα του πλυντηρίου, έτοιμο να δεχθεί τις εντολές σας μέσα από την υποστήριξη αφής. Το άνοιγμα της πόρτας φτάνει τα 37 εκατοστά και μπορεί να ανοίξει πολύ εύκολα χωρίς ιδιαίτερη πίεση, κάτι αρκετά βολικό για όσους κουβαλάνε αρκετά ρούχα στα χέρια τους.

Μια σημαντική αναβάθμιση στο νέο πλυντήριο της LG είναι η προσθήκη λειτουργίας στεγνωτηρίου αλλά και η υιοθέτηση του συστήματος Centum το οποίο μειώνει σημαντικά το θόρυβο αλλά και τους κραδασμούς που προκαλούνται κατά τη λειτουργία του.

LG Signature

Όσον αφορά το μίνι πλυντήριο, αποκαλύπτεται με τον ίδιο τρόπο όπως ο προκάτοχος του, για ξεχωριστή πλύση ευαίσθητων ρούχων χωρίς να χρειάζεται να γεμίσει ο κύριος κάδος πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο. Ο χειρισμός του LG Signature Washer μπορεί να γίνει ακόμα και απομακρυσμένα μέσα από την εφαρμογή που έχει κατασκευάσει η LG, η οποία σας δίνει ενημερώσεις όχι μόνο για την κατάσταση του πλυντηρίου αλλά και για την ενεργειακή του απόδοση.

Το περιμένουμε το προσεχές καλοκαίρι με άγνωστη για την ώρα τιμή.