Οι κάμερες που ενσωματώνουν τα smartphones που ανήκουν στην κορυφαία κατηγορία επιδόσεων όπως το iPhone, είναι σε θέση να κάνουν λήψη εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, αν και εξαιτίας διαφόρων φυσικών περιορισμών, οι δυνατότητες τους περιορίζονται έναντι άλλων κλασσικών φωτογραφικών μηχανών.

P1040779

Η olloClip ειδικεύεται στην παρουσίαση φακών για τις συσκευές της Apple, και στη φετινή CES είχε να επιδείξει μεταξύ άλλων και μια σειρά από φακούς αξεσουάρ για τα iPhone 6/6s/6 Plus/6s Plus τα οποία μετατρέπουν το αγαπημένο σας smartphone σε ακόμα πιο ικανή φωτογραφική μηχανή.

Στα αξεσουάρ που αποτελούν μέρος του πακέτου Studio, ξεχωρίζει το τρίποδο αλλά και μια ειδική θήκη η οποία επιτρέπει να κρατάμε πολύ πιο εύκολα και σταθερά το smartphone μας στο χέρι μας, στην περίπτωση που θέλουμε να γράψουμε video. Μάλιστα αυτό περιλαμβανει ακόμα και τη χρήση της και της εμπρόσθιας κάμερας για όσους ασχολούνται με τη μετάδοση ζωντανού περιεχομένου μέσω του Periscope.

P1040781

Όσον αφορά τους φακούς, η olloclip παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση του συστήματος φακών 4-in-1 όπου ενισχύει την «όραση» του IPhone σας για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες, ενώ ο ευρυγώνιος φακός επιτρέπει την καταγραφή πολύ περισσότερου περιεχομένου, κάτι που το καθιστά ιδανικό για πανοραμικές φωτογραφίες. Ακόμα προσθέτει τη δημιουργία εφέ Fisheye αλλά και δυνατότητα Macro 10x ή Macro 15x. Το σύστημα φακών 4-in-1 της olloclip μπορεί να εγκατασταθεί και στην εμπροσθια κάμερα για πιο εντυπωσιακές selfies.