Τρεισήμισι χρόνια μετά την επιτυχή αναβίωση του άρχοντα τον βαμπίρ σε 3D από την Konami, ο Dracula επιστρέφει για άλλη μια φορά στις οθόνες μας στα τέλη Φεβρουαρίου. Σε δύο εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το Castlevania: Lords of Shadow 2, μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια δράσης δια χειρός και πάλι του ισπανικού στούντιο Mercury Steam. Οι κάτοχοι υπολογιστή, PS3 και Xbox 360 μπορούν να πάρουν ήδη μια γεύση από την οπτική και την ατμόσφαιρα του νέου επεισοδίου.

Το Castlevania: Lords of Shadow 2 διατίθεται σε έκδοση ντέμο μέσω του Playstation Network, του Xbox Live και της υπηρεσίας λήψεων για υπολογιστές Steam. Το ντέμο περιλαμβάνει την αρχική σκηνή του τελικού παιχνιδιού. Ο ήρωας του Castlevania, ο Gabriel Belmont, ο οποίος έχει μετατραπεί στον Dracula ξεκινά το ζέσταμα μέσα στο ίδιο του το κάστρο που έχει καταληφθεί από την ομάδα Brotherhood of Light και καλείται να αποδείξει τη μαεστρία του στη μάχη.

Οι φαν του προηγούμενου επεισοδίου μπορούν μέσω του ντέμο του Castlevania: Lords of Shadow 2 να δουν αν οι νέες προσθήκες ταιριάζουν στα γούστα τους ή όχι. Πλέον δεν υπάρχει σταθερή οπτική, αλλά η κάμερα μπορεί να κινείται ελεύθερα. Επίσης, οι περιοχές είναι τώρα πιο εκτεταμένες και όχι τόσο γραμμικές σε σύγκριση με το προηγούμενο μέρος. Τέλος, βελτιώθηκε σημαντικά το σύστημα μάχης. Αν σας αρέσει το ντέμο, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ. Στις 27 Φεβρουαρίου ο άρχοντας του σκότους θα βγει από το φέρετρό του.