Στα τέλη του 2010 οι κάτοχοι PS3 και Xbox 360 είχαν την ευκαιρία να βιώσουν ένα πολύ καλοσχεδιασμένο ταξίδι σε οπτική 3D στα πλαίσια της παραδοσιακής σειράς Castlevania. Η εντυπωσιακά σκηνοθετημένη περιπέτεια δράσης είχε τον τίτλο Lords of Shadow και έστειλε τον εξολοθρευτή βαμπίρ Gabriel Belmont στη μάχη εναντίον δαιμονικών πλασμάτων. Εάν χάσατε τότε τη μοιραία περιπέτεια, στις αρχές Νοεμβρίου σας δίνεται μια νέα και πιο ολοκληρωμένη ευκαιρία.

Σε λίγες εβδομάδες η Konami θα διαθέσει στο εμπόριο το Castlevania: Lords of Shadow Collection σε προσιτή τιμή και με πάνω από 40 ώρες δαιμονικών προκλήσεων. Η συλλογή για το PS3 και το Xbox 360 περιλαμβάνει το πρώτο Lords of Shadow, αλλά και το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο κυκλοφόρησε για το Nintendo 3DS. Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD ονομάζεται η περιπέτεια δράσης που εκτυλίσσεται 25 χρόνια μετά τα γεγονότα του Lords of Shadow και αφορά τον απόγονο του Gabriel Belmont.

 

Τέλος, στη συλλογή περιλαμβάνεται και το Castlevania: Lords of Shadow 2 – αλλά, φυσικά, μόνο ως demo, αφού η πολυαναμενόμενη συνέχεια θα διατεθεί στο εμπόριο τον Φεβρουάριο του 2014.