Η επόμενη ταινία στο σύμπαν της Marvel πλησιάζει και δεν είναι άλλη από την Captain Marvel στην οποία πρωταγωνιστεί η Brian Larson.

Ήδη η Disney στην οποία ανήκει η Marvel έχει ξεκινήσει την προώθηση της Captain Marvel με διάφορους τρόπους, ένας από τους οποίους μπορεί να κριθεί ως ξεχωριστός. Αυτός περιλαμβάνει τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας, όπως τις είχαμε συνηθίσει πίσω στη δεκαετία του 90.

Ο λόγος για τον οποίο η Marvel προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση είναι το σενάριο της ταινίας η οποία διαδραματίζεται το 1995. Σύμφωνα με τον Lori Lombert που εργάζεται ως μηχανικός λογισμικού στην εταιρεία, η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με τη χρήση του Microsoft Frontpage, ενός εργαλείου που είχε συναντήσει μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν εξαιτίας του εύκολου τρόπου δημιουργίας μιας ιστοσελίδας αν και όχι με τον καλύτερο τρόπο σε επίπεδο προγραμματισμού.

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνεται στο Angelfire, μια υπηρεσία που είχε συναντήσει αντίστοιχα τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 90. Η ταινία Captain Marver έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου.