Η Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Canon EOS M50. Αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας της σειράς M ενώ παράλληλα πρόκειται για την πιο εύχρηστη και τεχνολογικά προηγμένη mirrorless φωτογραφική μηχανή της Canon.

Η Canon EOS M50 είναι σχεδιασμένη για τους λάτρεις της καθημερινής περιπέτειας με δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K, περιστρεφόμενη οθόνη αφής αλλά και τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8.

Canon EOS M50

Η υποστήριξη συνδεσιμότητας Bluetooth  και Wi-Fi συνδυάζεται με αισθητήρα APS-C 24,1 MP για τη δημιουργία όμορφων απαλών υποβάθρων και υψηλής ευκρίνειας εικόνων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Προσφέρει επίσης συνεχή λήψη σε ρυθμό 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), για τη λήψη ακόμη και των πιο γρήγορων στιγμιότυπων με πλούσια λεπτομέρεια.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Καταφθάνουν οι νέες DSLR Canon EOS 2000D & 4000D

Η Canon EOS M50 διαθέτει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και την ποιότητα μιας DSLR σε ένα συμπαγές σώμα, τόσο μικρό και κομψό, ώστε μπορεί να το μεταφέρεις οπουδήποτε.

Το γρήγορο και άμεσης απόκρισης σύστημα αυτόματης εστίασης οφείλεται στο Dual Pixel CMOS AF, το οποίο σου επιτρέπει να καταγράφεις μεγάλης ευκρίνειας και υψηλής ανάλυσης εικόνες και βίντεο Full HD με ωραίο έλεγχο του βάθους πεδίου, για ευκρινέστατα θέματα μπροστά από όμορφα θολωμένο υπόβαθρο.

Canon EOS M50

Η κινηματογραφική αίσθηση επιτυγχάνεται χάρη στον αισθητήρα APS-C CMOS ανάλυσης 24,1MP με την προσθήκη βιντεοσκόπησης σε 4Κ, για ακόμα πλουσιότερη λεπτομέρεια και 4 φορές την ανάλυση του Full HD.

Η EOS M50 είναι η πρώτη που διαθέτει τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8. Ο επεξεργαστής αναλαμβάνει μια πλειάδα λειτουργιών ενώ χάρη στο μέγιστο ISΟ 25.600 θα έχεις λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, διατηρώντας υψηλή ευκρίνεια.

Ο επεξεργαστής DIGIC 8 υποστηρίζει επίσης ένα μεγάλο εύρος βελτιώσεων στον τομέα της αυτόματης εστίασης, με τις λειτουργίες Auto Lighting Optimiser, Digital Lens Optimiser και Highlight Tone Priority, για υψηλής ποιότητας εικόνες, έτοιμες να τις μοιραστείς απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να μεταφερθούν από τη φωτογραφική μηχανή στις έξυπνες συσκευές αυτόματα, για εύκολο διαμοιρασμό στα sites κοινωνικής δικτύωσης.

Canon EOS M50

Επιπροσθέτως, το περιεχόμενο μπορεί να αποθηκευτεί στο cloud με την υπηρεσία Canon Irista ή να συγχρονιστεί αυτόματα με ασύρματο τρόπο σε υπολογιστές PC και Mac, με την εγκατάσταση του προγράμματος Canon Image Transfer Utility 2.

Η EOS M50 είναι συμβατή με τη μεγάλη γκάμα μικρού μεγέθους και υψηλής ποιότητας φακών Canon EF-M, οι οποίοι σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου ιδανικό compact σύστημα.

Συμβατή με πάνω από 80 εναλασσόμενους φακούς EF και EF-S, κάτι το οποίο είναι εφικτό μέσω του προσαρμογέα Mount Adapter EF-EOS M.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέρνες και άνετες λήψεις για εξαιρετικά αποτελέσματα
  • Συμπαγής, κομψή και διαισθητική εμπειρία λήψεων
  • Έξυπνη συνδεσιμότητα και έλεγχος με WiFi & Bluetooth
  • Τεχνολογίες που εμπνέουν για ιστορίες που συναρπάζουν
  • Δημιουργική ελευθερία για την καταγραφή κάθε ιστορίας
Αγόρασέ το