Νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή ανακοίνωσε η Canon, την Canon EOS M100 η οποία με όπλα της το στυλ και φυσικά τις δυνατότητές της, θέλει να αποτελέσει μία από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία.

Στα χαρακτηριστικά της ξεχωρίζει βεβαίως ο αισθητήρας 24MP με Dual Pixel AF, ενώ διαθέτει NFC και οθόνη αφής για το χειρισμό. Το flash είναι κρυμμένο και αποκαλύπτεται αυτόματα. Οι λήψεις μπορούν να ανέβουν πολύ εύκολα στο Facebook και το Instagram με την εφαρμογή Canon Camera Connect μέσω Wi-Fi.

Canon EOS M100

Με μια σειρά εξειδικευμένων φακών, ο κάτοχος της Canon EOS M100 μπορεί να διαλέξει διαφορετικό φακό ανάλογα με το αντικείμενο και τις συνθήκες λήψης, με το μέγεθος αυτών να είναι μικρό και άκρως φορητό. Επιπλέον σήμερα η Canon ανακοίνωσε και τη νέα γενιά φακών L με τέσσερις νέους primary φακούς, οι οποίοι διακρίνονται για την εντυπωσιακή ποιότητα και τον έλεγχο της προοπτικής. Αυτοί είναι οι EF 85mm f/1.4L IS USM, TS-E 50mm f/2.8L MACRO, TS-E 90mm f/2.8L MACRO και TS-E 135mm f/4L MACRO οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από τον επόμενο μήνα. Το ίδιο διάστημα αναμένεται στην κυκλοφορία και η EOS M100 με τιμή $600.