Σημαντική προσθήκη για την οικογένεια των φωτογραφικών μηχανών της Canon σήμερα, με την εταιρεία να ανακοινώνει το διάδοχο της G1 X Mark II που φέρει αναμενόμενα την ονομασία Canon G1 X Mark III.

Αποτελώντας την πρώτη φωτογραφική μηχανή της εταιρείας με αισθητήρα APS-C σε compact διαστάσεις για τη σειρά PowerShot G, η G1 X Mark III ξεχωρίζει για το μικρό της μέγεθος αλλά και το νέο φακό με οπτικό ζουμ 3x. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό είναι ο DIGIC 7 ενώ σύμφωνα με την Canon η φωτογραφική μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες αλλά και για αφηγηματική φωτογραφία ντοκιμαντέρ.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Huawei Y6 Pro (2017) είναι ένα προσιτό και ικανό smartphone

Το ISO κυμαίνεται μεταξύ 100 και 25.600 ενώ ο φακός διαθέτει ευέλικτο εστιακό μήκος 24 – 72mm αλλά και ελάχιστη απόσταση εστίασης, μόλις στα 10 cm. Για πρώτη φορά επίσης υπάρχει το σύστημα Dual Pixel CMOS AF σε μηχανή τύπου compact , ενώ το σύστημα σταθεροποίησης προσαρμόζει και σταθεροποιεί τη μηχανή σε κάθε ενεργό περιβάλλον λήψης, όπως σε μια γιορτή, ή σε ένα μουσικό φεστιβάλ, και παρέχει επιπλέον σιγουριά όταν φωτογραφίζετε σε χαμηλό φωτισμό.

Το βάρος της Canon G1 X Mark III είναι στα 399 γραμμάρια και διαθέτει ακόμα Wi-FI καθώς και Dynamic NFC, με στόχο την εύκολη σύνδεση με συμβατές έξυπνες συσκευές με ένα απλό άγγιγμα. Κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβριο με τιμή $1299.

Διάβασε επίσης: Οι νέες τηλεοράσεις της LG έρχονται σε διαστάσεις 75” και 86”