Το νέο επεισόδιο της σειράς Call of Duty WWII πλησιάζει, και η εταιρεία πίσω από τη δημιουργία του, η Sledgehammer Games, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που ανεβάζει κατακόρυφα την προσμονή για το παιχνίδι, αφού σ’ αυτό βλέπουμε την επιστροφή του “zombie mode”.

Η συγκεκριμένη λειτουργία σας αναθέτει μία ακόμα πολύ κρίσιμη αποστολή, να εξολοθρεύσετε τη μάστιγα των Ναζί ζόμπι… Όπως αναφέρει και η εταιρεία, οι παίχτες καλούνται να πραγματοποιήσουν ένα μυστηριώδες ταξίδι στο Βαυαρικό χωριό Mittelburg της Γερμανίας καθώς προσπαθούν να ανακτήσουν ανεκτίμητα έργα τέχνης που έχουν κλέψει οι δυνάμεις του Άξονα στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως τίποτα δεν είναι όπως δείχνουν, με τους παίκτες να καλούνται σύντομα να αντιμετωπίσουν έναν ολόκληρο αόρατο στρατό από ναζί ζόμπι.

Διάβασε επίσης: Το Gran Turismo Sport έρχεται πιο σύντομα απ’ όσο νομίζεις

Το βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Sledgehammer Games είναι σίγουρα τρομακτικό, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες γύρω από το τι θα ακολουθήσει. Αυτό καλούνται να το ανακαλύψουν από μόνοι τους όσοι έχουν ένα εκ των PlayStation 4, Xbox One ή PC στις 3 Νοεμβρίου όταν και κυκλοφορεί επίσημα το παιχνίδι Call of Duty: WWII.