Μία από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών όλων των εποχών, το Call Of Duty, επιστρέφει σεναριακά στις ρίζες της και συγκεκριμένα στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με το νέο παιχνίδι της σειράς.

Όπως ανακοίνωσε η Activision, το Call Of Duty: WWII θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για PC/Xbox One/PlayStation 4 και σύμφωνα με το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε, αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Τα πρώτα τρία παιχνίδια Call Of Duty διαδραματιζόντουσαν κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο όμως από την κυκλφορία του Call Of Duty 4: Modern Warfarre, η σειρά παιχνιδιών άλλαξε δρόμο εστιάζοντας περισσότερο σε πιο μοντέρνα στοιχεία και τακτικές πολέμου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το σημαντικότερο αντίπαλο του παιχνιδιού, τη σειρά Battlefield όπου οι παίχτες καλούνται να πολεμήσουν κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Φυσικά το σημερινό trailer δεν δίνει πολλά στοιχεία για το παιχνίδι, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι τα μέσα Ιουνίου όπου το παιχνίδι θα ανακοινωθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της E3, με το πρώτο gameplay video να μας δίνει μια ακόμα καλύτερη εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.