Σε λίγες ώρες από τώρα ο Tim Cook θα μας υποδεχθεί στο Apple Park. Στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει το California Streaming event της Apple. Η εκδήλωση θα είναι μόνο ψηφιακή, όπως και όλες οι τελευταίες της εταιρίας από το Cupertino, οπότε θα την παρακολουθήσουμε όλοι online.

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά μήνας hardware ανακοινώσεων για την Apple, οπότε όλοι περιμέναμε πως θα διεξαχθεί event αυτή την περίοδο. Η Apple έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της -ως συνήθως- οπότε δεν ξέρουμε με σιγουριά τι θα δούμε να παρουσιάζεται σήμερα το βράδυ κατά τη διάρκεια του California Streaming.

Για να παρακολουθήσεις κι εσύ το ψηφιακό event θα πρέπει να επισκεφθείς το site της Apple ή να συντονιστείς στο live streaming που θα γίνει μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρίας στο YouTube. Στο παραπάνω βίντεο που έχουμε επισυνάψει θα μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά την εκδήλωση. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 20:00 όπως είπαμε.

Μετά την ολοκλήρωση του event, στο MediaTrends θα υπάρξει αναλυτική κάλυψη για όλα όσα ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του California Streaming. Μείνε συντονισμένος εδώ για να μην χάσεις καμία από τις μεγάλες ανακοινώσεις της Apple!