Καλύτερος ήχος για τα αυτιά σας: Η Bowers & Wilkins ανέπτυξε ένα ειδικό πλαίσιο για το νέο μοντέλο ακουστικών over-ear P7. Το διάφραγμα των ακουστικών λειτουργεί ανεξάρτητα από τη μηχανική βάση και έτσι εξασφαλίζει ακριβή αναπαραγωγή ήχου. Προκειμένου το διάφραγμα λειτουργεί τέλεια, οι κάψες κατασκευάστηκαν με δομή δύο στρωμάτων για σταθερό όγκο αέρα.

Τα ακουστικά αποτελούνται από υλικά υψηλής ποιότητας. Το περίβλημα και ο ιμάντας είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι πλευρές έχουν διακοσμηθεί με βουρτσισμένο αλουμίνιο. Η επένδυση από δέρμα στον ιμάντα και τις κάψες προσφέρει απόλυτη άνεση. Τα τοιχώματα αποτελούνται από ενισχυμένο υλικό πολυμερών ενώσεων, ενώ οι κάψες από memory foam μειώνουν τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Το P7 προσφέρεται με δύο καλώδια. Το συνδεδεμένο από προεπιλογή καλώδιο διαθέτει υποδοχή MFi και είναι συμβατό με τα προϊόντα της Apple. Έτσι μπορείτε να ελέγχετε το iPhone, το iPad και το iPod Touch μέσω του ενσωματωμένου στο καλώδιο τηλεχειριστηρίου. Το μικρόφωνο του καλωδίου μετατρέπει τα ακουστικά σε σετ ακουστικών-μικροφώνου.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σε συνδυασμό με συσκευές άλλων κατασκευαστών, θα πρέπει να αντικαταστήσετε το συνδεδεμένο καλώδιο με το καλώδιο ήχου γενικής χρήσης.

Τα ακουστικά διπλώνουν και προσφέρονται μαζί με μια δερμάτινη θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς.