Η MWC 2018 πλησιάζει και η κινεζική ZTE δε θα μπορούσε να μη λείπει από το μεγαλύτερο ραντεβού της κινητής τηλεφωνίας, έχοντας στα σκαριά ένα νέο smartphone, το ZTE Blade V9.

Το νέο smartphone της ZTE θα είναι το πρώτο της εταιρείας που θα έρθει με αναλογία διαστάσεων 18:9 στην οθόνη 5,7 ιντσών που θα ενσωματώνει. Αν και θα ανήκει στη μεσαία κατηγορία, η ανάλυση της οθόνης θα είναι υψηλή (1080 x 2160 pixels) ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει όπως όλα δείχνουν το Snapdragon 435 chipset της Qualcomm. Η ποσότητα μνήμης θα ξεκινά από τα 2 και θα φτάνει τα 4GB ενώ παράλληλα θα αλλάζει και ο αποθηκευτικός χώρος σε 16, 32 και 64GB αντίστοιχα.

Η εμπρόσθια κάμερα θα έχει ανάλυση 13MP ενώ στο πίσω μέρος η ZTE θα στηριχτεί σε διπλή λύση, με αισθητήρες των 16 και 5MP. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3200mAh ενώ οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής φανερώνουν μια όμορφη εμφάνιση αλλά και μεταλλική κατασκευή. Η τιμή του Blade V9 αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.