Η Black Friday είναι εδώ! Φέτος η Μαύρη Παρασκευή πέφτει στις 25 του μηνός, όπερ σημαίνει πως δεν έχουν μείνει παρά (σκάρτες) εννέα ημέρες. Βέβαια, στη MediaMarkt η Black Friday έχει ήδη ξεκινήσει με προσφορές, οπότε είναι καλύτερο να μπεις στο mediamarkt.gr και να ξεκινήσεις το τσεκάρισμα των προσφορών, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να έχουμε αυτό που θες ήδη σε προσφορά από σήμερα!

Λόγος #1: Θα βρεις κινητά και tablets σε απίστευτες προσφορές Black Friday

Ε ναι! Αν δεν πάρεις τώρα smartphone ή tablet, ή και τα δύο, πότε θα πάρεις; Η MediaMarkt έχει προετοιμαστεί και θα βρεις τα πιο hot μοντέλα της αγοράς, σε ειδικές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις! Δες για παράδειγμα τον – μέχρι τώρα – πρωταθλητή στην πτώση τιμής, το αναδιπλώμενο Samsung Galaxy Flip 3. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ξεφορτωθείς το παλιό σου smartphone και να επενδύσεις σε ένα νέο. Γιατί; Μα… γιατί οι επεξεργαστές έχουν κάνει ένα άλμα στις επιδόσεις και στη μνήμη, αλλά κυρίως στην ταχύτητα φόρτισης! Αντί να κάθεσαι να περιμένεις 5 ώρες για να φορτίσει το κινητό σου, πάρε ένα καινούριο που θα είναι πολύ πιο γρήγορο αλλά και θα φορτίζει σε μισή ώρα! Αλλά και τα tablets είναι πλέον πολύ δυνατά και… φορτίζουν κι αυτά απίστευτα γρήγορα!

Λόγος #2: Κορυφαία laptops σε τιμές Black Friday με εγγύηση MediaMarkt

Το laptop είναι εργαλείο! Και μάλιστα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις το μοντέλο που σου ταιριάζει. Γιατί τώρα; Γιατί πλέον έχουμε δύο εταιρείες που μάχονται για τον ισχυρότερο επεξεργαστή, AMD και Intel, και με τις δύο να διαθέτουν μοντέλα με απίστευτες επιδόσεις και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Μην κάθεσαι με το παλιό laptop που πασχίζει να ανοίξει το Word! Δες για παράδειγμα το Lenovo IdeaPad 3, με έξι πανίσχυρους πυρήνες (12 threads), μνήμη 16 γίγα, αλλά και δίσκο SSD NVMe για απίστευτες ταχύτητες, αλλά και τεράστια διάρκεια μπαταρίας!

Λόγος #3: Προσφορές Black Friday και σε ψυγεία και κουζίνες

Αυτός ο λόγος δε θέλει και πολλές εξηγήσεις! Είναι προφανές το ότι μιλάμε για συσκευές τις οποίες κρατάς για πολλά πολλά χρόνια. Λοιπόν, με τις τιμές του ρεύματος στα ύψη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε ένα ψυγείο τελευταίας τεχνολογίας, με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση από τα παλιά ψυγεία! Η νέα ενεργειακή ταμπέλα θα σου δείξει τα καλύτερα – και έχει πολύ πιο αυστηρά κριτήρια, επομένως ξέχνα τα παλιά A++++++, τώρα η ενεργειακή κλάση είναι πιο αντιπροσωπευτική και περιέχει πολύ πιο δύσκολες δοκιμασίες για να πάρει κανείς το A. Τα παλιά ψυγεία με τα άπειρα «συν» μετά το Α, με τις νέες προδιαγραφές δεν θα έπιαναν ούτε… Ω. Αλλά και στις κουζίνες μπορείς να βρεις καταπληκτικές προσφορές, με πλήρεις κουζίνες, φούρνους, εστίες, αλλά και απορροφητήρες, και φούρνους μικροκυμάτων!

Λόγος #4: Super Black Friday deals για πλυντήρια και στεγνωτήρια

Τα πλυντήρια είναι επίσης από τις συσκευές στις οποίες έχουμε δει άλματα προόδου από άποψης κατανάλωσης τα τελευταία χρόνια. Συστήματα όπως το direct drive και το inverter έχουν κάνει τα μοτέρ να είναι πολύ πιο αποδοτικά από τα παλιά, ενώ και η κατανάλωση σε νερό έχει μειωθεί σημαντικά. Παράλληλα, και ο τρόπος χειρισμού έχει αλλάξει! Ξέχνα αυτή την απαρχαιωμένη ροδέλα που έστριβες με το χέρι και έκανε σαν τρίφτης πιπεριού. Πλέον όλα τα πλυντήρια έχουν έξυπνα συστήματα με πλήκτρα και οθόνες, αλλά πολλά έχουν μέχρι και Wi-Fi για να μπορείς να τα προγραμματίζεις μέσω app από το κινητό σου! Ομοίως και για τα στεγνωτήρια, με αντλία θερμότητας αντί για αντιστάσεις, για πολύ μεγάλη οικονομία!

Λόγος #5: Deal-άρες για σκούπες ρομπότ και κανονικές στα MediaMarkt

Οι σκούπες έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Οι περιορισμοί στην κατανάλωση που έχει επιβάλλει η υπερθέρμανση του πλανήτη οδήγησε τους κατασκευαστές σε μεγάλες εφευρέσεις, μετά από πολλές δεκαετίες! Πλέον οι σκούπες ρουφάνε περισσότερο, με μικρότερα μοτέρ, ενώ έχουν και πολύ εξελιγμένα φίλτρα. Και βέβαια έχουμε και τις σκούπες ρομπότ, οι οποίες κάνουν τη δουλειά μόνες τους, ενώ εσύ κάθεσαι στον καναπέ και τους λες πού να σκουπίσουν!

Λόγος #6: Κάνεις τις αγορές σου με άτοκες δόσεις και στα Black Friday deals!

Προφανώς! Θα σε αφήναμε έτσι; Η MediaMarkt φροντίζει για να μπορείς να αποκτήσεις ό,τι θέλεις, στην τιμή που το ονειρευόσουν, αλλά και με δόσεις! Μην αγχώνεσαι λοιπόν, πως θα έπρεπε να είχες κάνει οικονομίες αλλά δεν έκανες! Πάρε αυτά που θέλεις και πλήρωσέ τα λίγο-λίγο.

Οι προσφορές Black Friday είναι και φέτος άχαστες στη MediaMarkt!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Απλά μπες στη σελίδα της Black Friday της MediaMarkt και θα δεις γιατί. Οι προσφορές είναι πάρα πολλές, μα πάρα πάρα πολλές. Ό,τι κι αν θέλεις, είναι βέβαιο πως θα το βρεις σε προσφορά. Μην ξεχνάς πως με την υπηρεσία Buy Now, Pay Later της Klarna μπορείς να απολαύσεις με άνεση τις Black Friday αγορές σου. Επιλέγεις τα προϊόντα που θες και εξοφλείς το ποσό με έως και τρεις άτοκες δόσεις. Χωρίς επιτόκια, χωρίς καθυστερήσεις. Έτσι απλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να κρατάς τη σελίδα φορτωμένη και να πατάς κανένα F5 πού και πού, γιατί οι προσφορές έρχονται και φεύγουν, και αν τις χάσεις… έχασες!