Η υποβρύχια ουτοπία Rapture, το πλούσιο και άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό των πρώτων δύο παιχνιδιών Bioshock, ανακτά και πάλι τη δόξα της στις 12 Νοεμβρίου. Τότε αναμένεται να διατεθεί στο εμπόριο το πακέτο επέκτασης Burial at Sea – Episode 1, το οποίο θα προσθέσει ένα νέο συναρπαστικό σενάριο στην περιπέτεια σε οπτική πρώτου προσώπου Bioshock Infinite που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους.

Το Bioshock Infinite μετέφερε τους κατόχους υπολογιστή, PS3 και Xbox 360 στη συννεφούπολη Columbia στο ρόλο του ντετέκτιβ Booker de Witt, όπου έπρεπε να βρουν τη νεαρή Elizabeth. Τώρα οι προγραμματιστές της Irrational Games στέλνουν τους δύο ήρωες σε ένα ταξίδι στη θρυλική υποβρύχια πόλη Rapture, η οποία ανακατασκευάστηκε σχεδόν πλήρως για το Burial at Sea – Episode 1.

Το περιεχόμενο download, το οποίο θα διατεθεί στις 12 Νοεμβρίου στην τιμή των 14,99 Ευρώ (ή των 19,99 Ευρώ ως μέρος του Season Pass), δίνει έμφαση στη διακριτική προσέγγιση και προσθέτει ένα νέο όπλο, μια νέα ειδική ικανότητα και νέο εξοπλισμό. Το συναρπαστικότερο χαρακτηριστικό του Burial at Sea – Episode 1 είναι αναμφίβολα το ταξίδι στη ζωντανή Rapture. Στα Bioshock και Bioshock 2 η πόλη ήταν έρημη και εγκαταλελειμμένη, ενώ τώρα οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν την υποβρύχια μητρόπολη σε όλο της το μεγαλείο.