Το Beyond – Two Souls αφηγείται την ιστορία της νεαρής Jodie, η οποία συνδέεται με μια οντότητα που λέγεται Aiden και καθορίζει τη μοίρα της από την παιδική της ηλικία.

Τρία χρόνια μετά την διαδραστική ταινία, Heavy Rain, η Sony κυκλοφορεί το νέο έργο του Γάλλου σχεδιαστή παιχνιδιών David Cage και του στούντιο Quantic Dream. Ο αποκλειστικός τίτλος για το PS3 Beyond – Two Souls φέρνει άλλη μια μυστηριώδη ιστορία στις οθόνες μας, όπου οι δυνατότητες χειρισμού του παίκτη είναι περιορισμένες, αλλά συναρπάζει με τη συναισθηματική, κινηματογραφική σκηνοθεσία.

Το θρίλερ μυστηρίου Heavy Rain δίχασε την κοινή γνώμη το 2010. Αρκετοί παίκτες έμειναν γοητευμένοι από την έντονη διαδραστική εμπειρία και άλλοι τη βρήκαν βαρετή εξαιτίας των φτωχών δυνατοτήτων χειρισμού. Το ίδιο ισχύει και για το Beyond – Two Souls. Αν θέλετε να βιώσετε έντονα ένα μυστηριώδες, χολιγουντιανό σενάριο, ο τίτλος για το PS3 που θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες θα σας αποζημιώσει. Αλλά αν ψάχνετε για ένα προκλητικό και πλούσιο παιχνίδι που απαιτεί ικανότητες και γρήγορα αντανακλαστικά, τότε μάλλον δεν είναι για εσάς.

Το Beyond – Two Souls αφηγείται την ιστορία της νεαρής Jodie, η οποία συνδέεται με μια οντότητα που λέγεται Aiden και καθορίζει τη μοίρα της από την παιδική της ηλικία. Το ρόλο της Jodie υποδύεται η Καναδή ηθοποιός Ellen Page (Inception), ενώ στο ρόλο του συμπρωταγωνιστή της, του επιστήμονα Nathan Dawkins, εμφανίζεται ο Willem Dafoe (Spiderman).