Αν σας ενδιαφέρουν τα ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας, θα έπρεπε να περάσετε από το περίπτερο της Beyerdynamic στην IFA, στην αίθουσα 1.2 (περίπτερο 205). Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε εκεί διάφορα προϊόντα ήχου, μεταξύ των οποίων και τα νέα μοντέλα DX 120 iE και DX 160 iE, τα οποία ξεχωρίζουν για τον εξαιρετικό, ισορροπημένο ήχο χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και στα πρίμα.

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται με ψείρες από σιλικόνη σε πέντε διαφορετικά μεγέθη για απόλυτη άνεση

Και τα δύο μοντέλα ακουστικών διαθέτουν περίτεχνο μεταλλικό περίβλημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο (στο DX 160 iE διακοσμημένο με ασημί δακτυλίους). Επίσης, διαθέτουν επίπεδο καλώδιο που δεν μπλέκεται. Το καλώδιο χωρίζεται σε δύο μέρη. Με το δεύτερο, μακρύτερο κομμάτι δεν χρειάζεται να κρεμάτε τις πηγές ήχου στο στήθος σας.

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται με ψείρες από σιλικόνη σε πέντε διαφορετικά μεγέθη για απόλυτη άνεση. Επιπλέον, προσφέρονται δύο ζευγάρια επένδυσης με απαλές ελαστικές ραβδώσεις για σταθερή εφαρμογή στο αυτί, χωρίς πίεση. Το DX 160 iE προσφέρεται και με ένα ζευγάρι ψείρες από memory foam της Comply.

Το DX 120 iE αποθηκεύεται για τη μεταφορά σε μια θήκη με κούμπωμα. Το DX 160 iE συνοδεύεται από ανθεκτική σκληρή θήκη με φερμουάρ.

Τα ακουστικά DX 120 iE και DX 160 iE της Beyerdynamic θα διατεθούν στο εμπόριο τον Νοέμβριο στην (ενδεικτική) τιμή των περίπου 70 και 100 Ευρώ αντιστοίχως.