Παρόλο που η Electronic Arts εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα σταθερότητας με τη λειτουργία multiplayer του Battlefield 4, η αμερικανική εταιρεία συνεχίζει να διαθέτει νέα περιεχόμενα για το πολεμικό shooter. Η επέκταση China Rising διατίθεται ήδη για όλες τις πλατφόρμες, αλλά μόνο για τα μέλη premium. Από τις 17 Δεκεμβρίου το add-on θα είναι διαθέσιμο για όλους.

Οι κάτοχοι συνδρομής Premium για το Battlefield 4 θα λάβουν τις πέντε προγραμματισμένες επεκτάσεις του παιχνιδιού σε οικονομικότερη τιμή και, μάλιστα, δύο εβδομάδες νωρίτερα σε σχέση με όσους αγοράσουν μεμονωμένα τα επιμέρους add-on. Οι Premium μαχητές μπορούν να ξεκινήσουν να απολαμβάνουν άμεσα τα πλούσια νέα περιεχόμενα του China Rising. Τέσσερις νέοι χάρτες multiplayer φέρνουν τους παίκτες αντιμέτωπους στην κινεζική ηπειρωτική χώρα, ενώ προσφέρονται πέντε νέα όπλα, δύο νέα οχήματα (Dirt Bike, Bomber), δύο νέα gadget (μη επανδρωμένο μαχητικό αναγνωριστικό αεροσκάφος, μη επανδρωμένο αεροσκάφος σάρωσης) και δέκα νέες αποστολές.

Το Battlefield 4 είναι το πιο πρόσφατο μέρος της θρυλικής σειράς shooter της σουηδικής εταιρείας DICE. Από τα τέλη Οκτωβρίου το παιχνίδι διατίθεται για PC, PS3 και Xbox 360 και διατέθηκε, επίσης, ως ένας από τους πρώτους τίτλους για το PS4 και το Xbox One. Μετά το China Rising θα ακολουθήσουν περισσότερα add-on ανά διαστήματα λίγων μηνών.