Λίγες μέρες έμειναν για να ξαναφορέσει ο Bruce Wayne το κοστούμι νυχτερίδας. Αυτήν την Παρασκευή θα διατεθεί στο εμπόριο το Batman: Arkham Origins, το τρίτο επεισόδιο της περιπέτειας δράσης Batman: Arkham της Warner Interactive. Το Batman: Arkham Origins προσφέρει ένα εκτενέστερο σκηνικό σε σύγκριση με τα προηγούμενα επεισόδια, αλλά και περισσότερους εχθρούς του σκοτεινού ιππότη.

Ο Μπάτμαν είναι αυτή τη φορά επικηρυγμένος: Ο μέγας κακοποιός Black Mask προσφέρει 50 εκατομμύρια δολάρια για το κεφάλι του γενναίου τιμωρού του εγκλήματος, γεγονός που παρακινεί δεκάδες στυγερούς εγκληματίες να σπείρουν το χάος στο Γκόθαμ Σίτυ μαζί με τους αδίστακτους υποτελείς τους. Δυστυχώς ο Μπάτμαν δεν έχει ούτε τη στήριξη της αστυνομίας, οπότε είναι πλέον πιο μόνος από ποτέ.

Το Batman: Arkham Origins αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία από το ξεκίνημα του Σκοτεινού Ιππότη (τοποθετείται χρονικά σε μια παραμονή Χριστουγέννων, πέντε χρόνια πριν τα γεγονότα του Batman: Arkham Asylum), εκπλήσσει με μερικά καινούργια gadget (π.χ. η χειροβομβίδα) και προκαλεί τον παίκτη με ολόκληρες στρατιές αντιπάλων.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την οπτική και τον τρόπο παιχνιδιού του Batman: Arkham Origins, το οποίο θα διατεθεί την Παρασκευή στο εμπόριο για υπολογιστές, PS3 και Xbox 360 και δύο εβδομάδες αργότερα για το Wii U