Η Bang & Olufsen φέρνει στην αγορά τρία νέα, ασύρματα ηχεία τελευταίας τεχνολογίας. Η Bang & Olufsen έχει θέσει ψηλά τον πήχη ως προς την ποιότητα του ήχου και για να καλύψει τις απαιτήσεις χρησιμοποιεί το νέο πρότυπο WiSA.

Τα αρχικά WiSA αποτελούν συντομογραφία της φράσης Wireless Speaker and Sound Association. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί το φάσμα συχνοτήτων 5,2 έως 5,8 GHz και επιτρέπει μέσω αυτού τη ροή ασυμπίεστων δεδομένων μουσικής 24-bit με καθυστέρηση μόλις 5 ms. Επειδή τα δεδομένα ήχου μπορούν να μεταδίδονται ταυτόχρονα σε περισσότερα κανάλια, υποστηρίζονται συστήματα surround έως και 7.1. Ωστόσο, τα ηχεία θα πρέπει να συνδέονται με έναν πομπό WiSA, από τον οποίο θα αποστέλλονται τα αντίστοιχα δεδομένα.

Τα ηχεία αναπαράγουν τον ήχο ασύρματα, αλλά και παραδοσιακά, μέσω ενσύρματης σύνδεσης.

Με την εισαγωγή του νέου προτύπου WiSA η Bang & Olufsen πρόσθεσε στα ηχεία της μια νέα μηχανή ψηφιακού ήχου. Αυτή διαθέτει διάταξη προστασίας από υπερθέρμανση και έναν διακόπτη που ρυθμίζει την αναπαραγωγή του ήχου ανάλογα με τη θέση στο χώρο.

Η ναυαρχίδα της νέας σειράς είναι το όρθιο ηχείο BeoLab 18. Ο πύργος αλουμινίου ύψους 1,3 m διαθέτει πρόσοψη 21 ελασμάτων σε λευκό, μαύρο ή μασίφ ξύλο βελανιδιάς. Το ηχείο διαθέτει, επίσης, ένα tweeter με τη μορφή ακουστικού φακού και δύο woofer/subwoofer 4 ιντσών με ξεχωριστούς ενισχυτές ισχύος 160 Watt.

Το BeoLab 17 είναι ένα ηχείο μικρών διαστάσεων. Το περίβλημα αλουμινίου έχει διαστάσεις 25 x 32 x 14 cm. Τα εξωτερικά καλύμματα διατίθενται σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Οι αγοραστές, μπορούν, επίσης να επιλέξουν το χρώμα της μεμβράνης στην πρόσοψη: Λευκό, Μαύρο, Μπλε ή το μοτίβο «Broken Ice» που θυμίζει ραγισμένο πάγο. Το αμφίδρομο ηχείο ενσωματώνει ένα woofer/subwoofer 6 ιντσών και ένα tweeter 3/4 ιντσών. Αυτά υποστηρίζονται από δύο ενισχυτές ισχύος 160 Watt.

Το BeoLab 19 ξεχωρίζει για τα πλούσια μπάσα. Το subwoofer εντυπωσιάζει αμέσως με το δωδεκάεδρο σχήμα του. Πρόκειται για ένα σύνθετο σώμα αποτελούμενο από δώδεκα πεντάγωνα. Το ηχείο έχει ύψος, πλάτος και βάθος περ. 35 cm και ζυγίζει 13,7 κιλά. Αυτό το σχεδιαστικό κομμάτι είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και γκρι χρώμα. Ενσωματώνει δύο μονάδες 8 ιντσών οι οποίες υποστηρίζονται από δύο ξεχωριστούς ενισχυτές ισχύος 160 Watt.