Γνωρίζαμε από την περσινή χρονιά ότι το Disney+, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αντίπαλο του Netflix, με τη Disney να προχωρά αυτή την εβδομάδα στα επίσημα αποκαλυπτήρια της video streaming υπηρεσίας της.

Το Disney+ θα κάνει αρχικά την εμφάνισή του στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 12 Νοεμβρίου ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης αναμένεται να έρθει στο πρώτο μισό του 2020. Ο γίγαντας της ψυχαγωγίας έχει φροντίσει να εμπλουτίσει την υπηρεσία με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντια τα οποία του ανήκουν όπως αυτά της ίδιας της Disney, της Pixar, των Marvel Studios και της Lucasfilm.

Διάβασε επίσης: Το trailer του Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker κυκλοφόρησε.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ταινίες όπως Avengers, Up, Inside Out, Incredibles, Frozen, Star Wars και όχι μόνο, θα βρίσκονται από την πρώτη μέρα στην υπηρεσία, με τη βιβλιοθήκη να εμπλουτίζεται συνεχώς ακόμα και με νέο περιεχόμενο.

Σε ότι αφορά το νέο περιεχόμενο, η Disney ανακοίνωσε ότι θα δημιουγήσει αποκλειστικά για το Disney+ τηλεοπτικές σειρές που θα βασίζονται στο σύμπαν της Marvel αλλά και του Star Wars, κάνοντας ακόμα πιο «δυνατή» την πρότασή της. Η συνδρομή θα κοστίζει στις Η.Π.Α $6,99 το μήνα ενώ για ετήσιο συμβόλαιο το κόστος έχει οριστεί στα $69,99.