Με αφορμή την κυκλοφορία του Xbox One της Microsoft, η HAMA διέθεσε στην αγορά αξεσουάρ για την κονσόλα παιχνιδιών επόμενης γενιάς.

Το «Hama USB hub for Xbox One, 4-ports» δημιουργεί τέσσερις διακλαδώσεις USB στην πρόσοψη του Xbox One από τη θύρα USB στα πλάγια της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να φορτίζουν το χειριστήριο, συνδέοντας παράλληλα ένα USB stick, ένα πληκτρολόγιο και ένα σετ ακουστικών-μικροφώνου.

Με το «Hama Play and Charge Controller Kit for Xbox One» δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία του χειριστηρίου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το σετ αποτελείται από μια μπαταρία NiMH για το χειριστήριο και ένα καλώδιο USB μήκους 3 m. Η μπαταρία διαθέτει μια θύρα mini-USB. Συνδέοντας το καλώδιο σε αυτή τη θύρα, η μπαταρία φορτίζεται ακόμη και όταν το χειριστήριο βρίσκεται σε λειτουργία.

Πάντα φορτισμένο χειριστήριο εξασφαλίζει και το «Hama Basic Dual-Charger for Xbox One». Ο σταθμός φόρτισης φορτίζει ένα ή δύο αυθεντικά χειριστήρια για το Xbox One ταυτόχρονα. Το σετ περιλαμβάνει έναν σταθμό φόρτισης και δύο μπαταρίες NiMH χωρητικότητας 600 mAh. Αυτές αντικαθιστούν τις μπαταρίες των χειριστηρίων. Ο σταθμός φόρτισης συνδέεται σε μια θύρα USB.

Η κάμερα Kinect 2 αποτελεί ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του Xbox One. Με το «Hama TV and Wall mount for the Kinect 2 camera of the Xbox One» μπορείτε να τη στερεώνετε με ασφάλεια και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις χώρου. Χάρη στο στήριγμα, η κάμερα συνδέεται σε τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης πάχους 0,5 έως 15 cm ή στερεώνεται στον τοίχο με δύο βίδες.

Επιπλέον, το HAMA προσφέρει μια σειρά κατάλληλων καλωδίων για το Xbox One, όπως π.χ. ένα καλώδιο HDMI, ένα οπτικό καλώδιο και ένα καλώδιο LAN.