Με το MiWand 2 Wi-Fi Pro η Avision παρουσιάζει έναν φορητό σαρωτή που μεταδίδει τις σαρώσεις μέσω WiFi. Η εμβέλειά του ανέρχεται σε περίπου 5 μέτρα.

Το MiWand 2 Wi-Fi Pro είναι φορητός σαρωτής, αλλά όταν τοποθετείται στον παρεχόμενο σταθμό σύνδεσης, μετατρέπεται σε σαρωτή εισόδου. Το μέγιστο μέγεθος σάρωσης είναι 21,5 x 35,6 cm.

Ο αισθητήρας Contact Image αποτυπώνει τις εικόνες με ανάλυση 300 ή 600 dpi. Δύο κύλινδροι ίχνους εξασφαλίζουν ποιοτικά και ομοιόμορφα αποτελέσματα σάρωσης. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η σάρωση μιας σελίδας Α4 διαρκεί από 1,6 έως 6,5 δευτερόλεπτα, ανάλογα με την ανάλυση. Αν η εικόνα προέρχεται από το σταθμό σύνδεσης, επιτρέπεται η σάρωση με ανάλυση έως και 1200 dpi.

Ο σαρωτής αποθηκεύει τις εικόνες σε μορφή PDF ή JPG. Εκτός από τα 128 MB εσωτερικής μνήμης, το Avision MiWand 2 Wi-Fi Pro προσφέρεται με κάρτα microSD χωρητικότητας 4 GB για την αποθήκευση και τη μεταβίβαση των σαρώσεων. Αν, πάλι, αυτός ο χώρος δεν σας αρκεί, ο σαρωτής υποστηρίζει κάρτες μνήμης χωρητικότητας έως και 32 GB.

Στη μη αυτόματη λειτουργία ο σαρωτής τροφοδοτείται μέσω μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, μια πλήρης φόρτιση της μπαταρίας αρκεί για την ανάγνωση περίπου 400 σελίδων. Επίσης, ο σαρωτής συνδέεται απευθείας με τους υπολογιστές εντός της εμβέλειάς του μέσω MicroUSB.

Στην οθόνη 1,8 ιντσών του σαρωτή οι εικόνες εμφανίζονται σε μικρογραφίες, διευκολύνοντας τη διαχείριση και τη ρύθμισή τους.

Όσον αφορά τη φορητότητα, ο σαρωτής ζυγίζει 250 g και έχει διαστάσεις 258 x 41 x 34 mm.