Μπορεί να βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και το παιχνίδι να μην είναι μέσα στην προτεραιότητα για πολλούς, αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα πούμε όχι στα δωρεάν παιχνίδια που μας προσφέρει η Sony και η Microsoft αν είμαστε συνδρομητές στο PlayStation Plus και Xbox Live Gold αντίστοιχα.

Ξεκινώντας από το PlayStation Plus, όσα μέλη είναι κάτοχοι PlayStation 4 θα μπορέσουν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και συγκεκριμένα τα Just Cause 3 καθώς και το Assassin’s Creed: Freedom Cry. Με τη σειρά τους οι κάτοχοι PlayStation 3 θα μπορέσουν μέσα στο μήνα να κατεβάσουν τα παιχνίδια Super Motherload, Snakeball και το Downwell το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν και στην έκδοση για PlayStation 4. Τέλος οι κάτοχοι PS Vita, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι Level 22.

Διάβασε επίσης: Η ταινία Justice League έρχεται σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Με τη σειρά τους οι κάτοχοι Xbox One, μπορούν να κατεβάσουν το Slime Rancher καθ’ολη τη διάρκεια του Αυγούστου αλλά και το Trials Fusion το διάστημα 16 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου. Για το Xbox 360 είναι διαθέσιμα τα παιχνίδια Bayonetta και Red Faction: Armageddon, τα οποία είναι συμβατά και με το Xbox One.