Ένα ξεχωριστό παιχνίδι παρουσίασε η γνωστή εταιρεία Hasbro στη μεγαλύτερη σχετική έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη. Με την ονομασία Avengers Infinity War Hero Vision, η νέα δημιουργία της Hasbro αποτελεί το πρώτο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία, απευθυνόμενη πάντα σε παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών που θέλουν να μετατραπούν σε Tony Stark, ή αλλιώς, σε Iron man.

Το μόνο που έχει να κάνει το παιδί είναι να τοποθετήσει το android smartphone του ή το iPhone στο ειδικό ζευγάρι γυαλιών που υπάρχει μέσα στη συσκευασία, και τα οποία στη συνέχεια θα πρέπει να τοποθετηθούν στη γνωστή μάσκα της στολής του Iron Man.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και τρία ειδικά AR σημεία τα οποία θα πρέπει να τοποθετηθούν στο χώρο και σε συνδυασμό με το gauntlet, αυτός που φοράει τη μάσκα βλέπει το χέρι του να είναι σαν αυτό του Iron Man, έτοιμο να εξαπολύσει επίθεση στον μεγαλύτερο εχθρό των Avengers, τον Thanos. Με κόστος $50 το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα υποστηρίζει ακόμα και παλαιότερα smartphones αλλά όχι smartphones με μεγάλο μέγεθος όπως το iPhone 8 Plus.