Σχεδιασμένα για τους αθλητές που τρέχουν σε αγώνες δρόμου, τα ασύρματα ακουστικά Adidas παρουσιάστηκαν στην έκθεση IFA 2019 και υπόσχονται καλύτερες επιδόσεις στο 100άρι. Σε συνεργασία με την Zound Industries, εταιρεία που συνεργάζεται ήδη με την Urbanears και Marshall Headphones, η Adidas παρουσίασε δύο ασύρματα μοντέλα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών earbuds (οι λεγόμενες «ψείρες»)  και ένα over-the-ear (ακουστικά που καλύπτουν τα αυτιά), τα οποία διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth και με τους αθλητές στο επίκεντρο της σχεδίασης, θα προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης αλλά και καλύτερη ανθεκτικότητα. Σύμφωνα με την Adidas, τα ακουστικά είναι κατάλληλα τόσο για το ζέσταμα όσο και για έντονη άσκηση.

Διάβασε επίσης: Το JBL Pulse 4 είναι ηχείο και φωτιστικό σε 1.

Τα ακουστικά in-ear FWD-01s έρχονται με μπαταρία 16 ωρών αλλά και φόρτιση μέσω θύρας USB-Type C. Αυτονομία αρκετή για να καλύψεις με άνεση τις πολύωρες προπονήσεις της ημέρας ίσως και της επόμενης.  Ακόμη κι αν είσαι αθλητής Μαραθωνίου.

Όσο αφορά τη σχεδίαση, προσαρμόζονται ώστε να ταιριάξουν απόλυτα στα αυτιά σου ενώ διαθέτουν και πλεκτό καλώδιο με ενσωματωμένα χειριστήρια, ώστε να μην μπλέκεται στην τσάντα σου. Επίσης διαθέτουν πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX4 το οποίο σημαίνει πως αντέχουν στον ιδρώτα έπειτα από έντονη άθληση.

Τα FWD-01s θα είναι διαθέσιμα από τις Σεπτεμβρίου σε τιμή κοντά στα £129.99.

ακουστικά Adidas

Τα ακουστικά over-the-ear RPT-01s είναι εξίσου άνετα, με πιστοποίηση IPX4 και επίσης προσαρμόζονται για να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα στα αυτιά σου. Ελαφριά για να κινείσαι με άνεση αλλά και μεγάλη μπαταρία που παρέχει αυτονομία έως και 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

Έως σήμερα η Adidas δεν έχει κάνει γνωστή την τεχνολογία ήχου που διαθέτουν τα ακουστικά, όπως επίσης δεν αναφέρει άλλα χαρακτηριστικά όπως ευαισθησία ήχου, συχνότητα, μέγεθος οδηγών κι άλλα.

Αν κρίνουμε από τη συνεργασία με τη Zound Industries και έχει φέρει τεχνολογίες που έχουμε ακούσει ήδη από τη Marshall, τότε θα μιλάμε για δύο άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις στη μεσαία κατηγορία.

Τα Adidas RPT-01s θα κυκλοφορήσουν και αυτά στις 25 Σεπτεμβρίου σε τιμή £139.99.