Το virtual event της Apple «Time Flies» μόλις ολοκληρώθηκε με πρωταγωνιστές το νέο Apple Watch και τις αφίξεις στα iPad – τo μόνο που έλλειπε ήταν το επόμενο iPhone.

Πάμε να δούμε όλες τις ανακοινώσεις!

Apple Watch Series 6 & Watch SE

Το νέο «έξυπνο» ρολόι της Apple είναι το πρώτο στην ιστορία της συσκευής που υποστηρίζει μέτρηση οξυγόνου του αίματος (spO2). Μαζί με τις υπόλοιπες δυνατότητες της συσκευής, όπως ο ηλεκτροκαρδιογράφος, το νέο Apple Watch γίνεται το πιο πλήρες εργαλείο από πλευράς χαρακτηριστικών υγείας!

Από πλευράς design δεν είχαμε σημαντικές αλλαγές εκτός από τα νέα εντυπωσιακά χρώματα. Σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις της μπαταρίας, χάρη στο νέο chip Apple S6, που επιτυγχάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας.

Η ανακοίνωση του Apple Watch Series 6 έφερε και μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η Apple ανακοίνωσε ακόμα ένα smartwatch, το Apple Watch SE. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρία ανακοινώνει μια οικονομικότερη συσκευή smartwatch στην ίδια γενιά. Το Watch SE «δανείζεται» πολλά από τα χαρακτηριστικά του Apple Watch Series 5.

iPad Air & iPad 8th Gen

Κάθε χρόνο το iPad Air έρχεται όλο και πιο κοντά στο iPad Pro. Η τάση αυτή συνεχίστηκε και φέτος με την Apple να καταργεί το home button από το iPad Air και να μεταφέρει το Touch ID στο πλήκτρο ενεργοποίησης. Το ανανεωμένο iPad Air έχει πλέον πολύ πιο μικρά bezel και οθόνη με διαγώνιο 10,9“. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δανείζεται από τη σειρά Pro είναι η θύρα USB Type-C.

Ωστόσο το πιο σημαντικό update είναι η αναβάθμιση στον επεξεργαστή της συσκευής. Το νέο iPad Air γίνεται η πρώτη συσκευή που θα εξοπλίζεται με τον ολοκαίνουργιο Apple A14 Bionic επεξεργαστή, ο οποίος είναι κατασκευασμένος στα 5nm.

Μαζί με την τεράστια αναβάθμιση του iPad Air είχαμε και ένα μικρότερο update στο iPad 7th Gen. Η Apple ανακοίνωσε το iPad 8th Gen, το οποίο κρατά τον ίδιο σχεδιασμό με την προηγούμενη γενιά, αλλά γίνεται πιο γρήγορο και εξόπλισε το νέο οικονομικό της tablet με τον Apple A12 Bionic επεξεργαστή.

Apple One

Στο «Time Flies» event γνωρίσαμε και το Apple One, την υπηρεσία που ενοποιεί όλες τις συνδρομές της Apple σε μία. Το Apple One συνδυάζει Apple Arcade, Apple TV+, Apple Music, Apple News, Fitness+ και iCloud, προσφέροντας το πακέτο σε αρκετά πιο προνομιακή τιμή σε σύγκριση με το κόστος κάθε υπηρεσίας ξεχωριστά.

Για όλα τα νεότερα, μείνε συντονισμένος εδώ!