Μία από τις ανακοινώσεις που ξεχώρισαν στη φετινή CES 2019, ήταν η δυνατότητα συγκεκριμένων τηλεοράσεων της Samsung, Sony και LG να υποστηρίξουν το Apple TV και το AirPlay 2 της Apple.

Η Samsung από σήμερα είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκινά την υποστήριξη για τις δύο πολύ σημαντικές τεχνολογίες της Apple, με αναβάθμιση που κυκλοφορεί για τα συμβατά μοντέλα, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Διάβασε επίσης: Τσάντες της Louis Vuitton με εύκαμπτες οθόνες.

«Επί μια δεκαετία, η Samsung ηγείται της βιομηχανίας, προσφέροντας την ευρύτερη δυνατή επιλογή περιεχομένου στους καταναλωτές μέσω της Smart TV πλατφόρμας μας. Ως ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που ενσωματώνει το Apple TV σε Smart TV πλατφόρμα, η Samsung συνεχίζει να προσφέρει αξία στους καταναλωτές, εξασφαλίζοντάς τους πρόσβαση στην εμπειρία θέασης Apple TV στις μεγαλύτερες διαθέσιμες οθόνες, σήμερα».

δήλωσε ο Won-Jin Lee, Executive Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics.

Με την υποστήριξη Apple TV, οι κάτοχοι των Samsung τηλεορόασεων μπορούν να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα του iTunes χωρίς την ανάγκη αγοράς κάποιου πρόσθετου περιφερειακού της Apple. Επιπλέον μπορούν να μεταδόσουν την εικόνα από το iPhone ή το iPad τους στην τηλεόραση, και πάλι χωρίς την παρουσία κάποιου Apple TV.

Τα μοντέλα που υποστηρίζονται είναι τα εξης:

  • Samsung FHD/HD 4, 5 Series (2018)
  • Samsung QLED 4K Q6, Q7, Q8, Q9 Series (2018 & 2019)
  • Samsung QLED 8K Q9 Series (2019)
  • Samsung The Frame Series (2018 & 2019)
  • Samsung The Serif Series (2019)
  • Samsung UHD 6, 7, 8 Series (2018 & 2019)