Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και εκεί που σκεφτόμασταν ακόμα το καλοκαίρι ήρθε η Apple να μας αλλάξει προτεραιότητες! Η εταιρεία από το Cupertino μόλις ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο event της, το οποίο θα διεξαχθεί σε πολύ λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, το event λέγεται Far Out και θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 (Ελλάδος). Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες!

Apple Far Out: Τι ξέρουμε μέχρι τώρα

Αρχικά, το Apple Far Out event θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία! Αυτό είχε να συμβεί δύο χρόνια στο φθινοπωρινό event της Apple, λόγω της πανδημίας προφανώς. Τώρα όμως θα επιστρέψει το κοινό για να δει από κοντά τα νέα προϊόντα που θα παρουσιάσει η εταιρεία. Αυτό είναι το δεύτερο φετινό event με την παρουσία κόσμου καθώς και στο WWDC22 υπήρχε κοινό (από το Peek Performance απουσίαζε). Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το Steve Jobs Theater και παράλληλα θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω internet.

Για να παρακολουθήσεις κι εσύ το Far Out ζωντανά, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πατήσεις play στο παραπάνω βίντεο. Εκτός από το κανάλι της Apple στο YouTube, το Far Out event θα μεταδοθεί και μέσα από το Apple TV app, το οποίο είναι διαθέσιμο για όλες τις Apple συσκευές σου. Αν δεν είσαι κι εσύ καλεσμένος στο Apple Park λοιπόν, τώρα ξέρεις που θα δεις το επερχόμενο Apple event.

Τι θα δεις σε αυτό όμως; Αυτή η απάντηση είναι γνωστή μόνο στην Apple! Ως συνήθως, οι λεπτομέρειες της παρουσίασης είναι ένα μυστικό που η Apple δεν θέλει να μοιραστεί. Θα μας κρατήσει για άλλη μία φορά σε αγωνία μέχρι την διεξαγωγή του event λοιπόν!

Ό,τι κι αν ανακοινώσει η Apple στο Far Out event της, εμείς θα είμαστε εδώ για να το καλύψουμε! Μετά το τέλος του Far Out θα έχουμε ένα αναλυτικό άρθρο με όλες τις μεγάλες παρουσιάσεις της Apple, όπως κάνουμε πάντα. Μείνε συντονισμένος εδώ για να διαβάσεις τα πάντα από το Apple event του Σεπτεμβρίου λοιπόν και να μην χάσεις καμία πληροφορία!