Η Apple συνεχίζει την προώθηση της ψηφιακού βοηθού Siri που έχει πλέον παρουσία σε πολλές από τις πλατφόρμες της εταιρείας, εκτός του iOS, και αυτή τη φορά επιστρατεύει τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό του Hollywood, τον Dwayne Johnson, για το νέο διαφημιστικό The Rock x Siri.

Το διαφημιστικό που στην ουσία αποτελεί μια μίνι ταινία, ακολουθεί τον Johnson σε μια “τυπική” του ημέρα, έχοντας ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων, με τη Siri και τις  υπηρεσίες της να είναι δίπλα του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μέσω του iPhone, δίνοντας του τις απαραίτητες πληροφορίες. Στη χιουμοριστική μίνι ταινία μπορούμε να δούμε τον The Rock να καλείται να ταξιδέψει ακόμα και στη Ρώμη ενώ οι ασχολίες του περιλαμβάνουν το να πιλοτάρει ένα αεροπλάνο, να μαγειρέψει σε κουζίνα υψηλής γαστρονομίας, να συμμετέχει σε συναυλία, ακόμα και να ταξιδέψει στο διάστημα για να βγάλει μια selfie.

Διάβασε επίσης: Βόλτα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μέσα από το Google Street View

Στο τέλος προλαβαίνει να γυρίσει και την τελευταία σκηνή στη νέα του ταινία δράσης, διατηρώντας πάντα αψεγάδιαστο στυλ και με τη Siri να του δίνει το απαραίτητο κομπλιμέντο. Η παραγωγή αυτή της Apple θεωρείται από την πιο ακριβή που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρεία, κάτι που δείχνει και τις προθέσεις της σε ότι αφορά την προώθηση της Siri.