Ποιος θα το φανταζόταν ότι το επόμενο βήμα στις διαφημιστικές καμπάνιες της Apple θα είχε άρωμα Ελληνικό. Κι όμως, έγινε πραγματικότητα με την τελευταία διαφήμιση της Apple να έχει τίτλο «Take Mine» και να είναι στα Ελληνικά.

Η διαφήμιση αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone 7 Plus και πιο συγκεκριμμένα τη λειτουργία portrait mode, η οποία σε αφήνει να θολώσεις το φόντο πίσω από το πρόσωπο που φωτογραφίζεις. Γυρισμένη εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, μία κοπέλα καταφθάνει στο χωριό, με σκοπό να δει τη γιαγιά της μετά από κάμποσο καιρό. Η κοπέλα βγάζει μια φωτογραφία τη γιαγιά με το περίφημο portrait mode και η δεύτερη ενθουσιάζεται πάρα πολύ. Τα νέα διαδίδονται πολύ γρήγορα στο χωριό και όλοι πλέον θέλουν μία τέτοια φωτογραφία.

Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης ακούγεται το τραγούδι του Κώστα Μπέζου «Πάμε στη Χονολουλού» ενώ το συνολικής διάρκειας 1 λεπτού βίντεο, δείχνει αρκετά πειστικά εικόνες της κουλτούρας ενός Ελληνικού χωριού. Βλέπουμε τον κουρέα του χωριού, το μουσικό,τον ψαρά, το βοσκό, τα παιδιά του σχολείου ακόμη και τον ταχυδρόμο. Με κεντρική φιγούρα φυσικά την πολυαγαπημένη μας γιαγιά.

Σημαντικό εξίσου το γεγονός πως οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι Έλληνες και ομιλούν Ελληνικά.