Ως γνωστόν, η Apple δεν έχει έντονη παρουσία σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, με τελευταία προσπάθεια της εταιρείας το λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο Twitter από το 2011, χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα tweet.

Όμως η Apple φαίνεται πως αγαπάει πιο πολύ το Instagram, με το λογαριασμό της να είναι από σήμερα διαθέσιμος, και στον οποίο η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να εμπλουτίζει με φωτογραφίες. Μάλιστα όλες οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Apple στο λογαριασμό της προέρχονται από την καμπάνια “Shot on iPhone” και αφορούν λήψεις που έχουν γίνει από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, δείχνοντας τα όμορφα αποτελέσματα.

Εκτός από φωτογραφίες, στο λογαριασμό της Apple ανεβαίνουν και βίντεο που προέρχονται από την κάμερα του iPhone. Το Instagram διαθέτει ήδη 700 εκατομμύρια χρήστες, και σίγουρα η κίνηση της Apple έχει άμεση σχέση με την προσπάθεια της εταιρείας να κάνει γνωστό σε ολοένα και μεγαλύτερο κοινό, την ποιότητα των λήψεων που μπορεί να χαρίσει ένα iPhone. Η εταιρεία αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα αυτό και στα επερχόμενα νέα iPhone που θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο.

Όσοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το λογαριασμό της Apple στο Instagram, αρκεί μια επίσκεψη στο @apple.