Έφτασε ξανά η ώρα για Apple event! Μπορεί μόλις πριν από ένα μήνα να είχαμε το California Streaming με όλες τις μεγάλες ανακοινώσεις του, αλλά η Apple έχει κι άλλα πράγματα να μας δείξει. Γι’ αυτό και ανακοίνωσε το Unleashed, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00 (ώρα Ελλάδος). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theater του Apple Park και θα είναι μόνο ψηφιακή, όπως όλα τα τελευταία events της εταιρίας.

Τι θα δούμε λοιπόν στο Apple Unleashed; Η Apple κρατά κλειστά τα χαρτιά της, όπως άλλωστε συνηθίζει. Άρα, όλοι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη διεξαγωγή του Unleashed την ερχόμενη Δευτέρα για να γνωρίσουμε για πρώτη φορά τι νέο ετοίμασε η εταιρία από το Cupertino.

Θες να παρακολουθήσεις κι εσύ ζωντανά το επόμενο event της Apple; Τότε κράτα το link στο YouTube βίντεο που βλέπεις παραπάνω. Εκεί θα μπορείς να δεις μέσω live streaming το event τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00. Μία ακόμα επιλογή είναι να επισκεφθείς το site της Apple ή να παρακολουθήσεις το event μέσα από την Apple TV σου.

Με όποιο τρόπο κι αν επιλέξεις να δεις το Apple Unleashed, μετά το event σε περιμένει αναλυτική κάλυψη όλων των ανακοινώσεων στο MediaTrends! Stay Tuned!